Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Carane mulihake iPad Mini saka iPad / iPhone / iTunes Serep

Carane kanggo mulihake iPad Mini saka iPad / iPhone / iTunes Serep

Iku bisa kanggo mulihake mini iPad saka iPad serep?

Kanthi emergence saka piranti anyar Apple, persil saka pembuangan Apple waé duwé luwih saka siji utawa loro piranti iOS ing astanipun. Nalika padha seneng piranti anyar, ana uga Jeksa Agung bisa ngetokake liyane watara wong: carane padha bisa mulihake piranti karo serep beda? Contone, iku bisa kanggo mulihake mini iPad saka iPad serep, kaya iPad 2? Utawa mbalèkaké iPad mini saka iPhone utawa iTunes serep?

Jawaban iki YES. Bener sampeyan bisa langsung mulihake mini iPad saka iPad serep karo iTunes. Cukup aku iku minangka mulihake mini iPad saka serep dhewe ing iTunes. Ing bab siji sing kudu mbayar manungsa waé sing nindakake bali munggah data penting ing mini iPad sadurunge mulihake, kanggo data saiki ing bakal babar blas dibusak lan diganti. Yen sampeyan arep dipriksa isi serep, sampeyan bisa nggunakake Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) , utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows), kang bisa supaya sing maca kabeh isi serep sadurunge mulihake, kalebu serep iPad , iPhone lan iPod.

Download versi nyoba ngisor kanggo free duwe cobi.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Kanggo ndeleng file serep, sampeyan bisa ngundhuh program wae ndhuwur, kanggo kabeh wong ngijini sampeyan kanggo maca file serep iPad, iPhone lan iPod.

Saiki, ayo kang mriksa cara sampeyan bisa maca isi serep sadurunge mulihake iPad mini saka iPhone / iPad / iTunes serep. Nggunakake versi Windows duwe cobi. Versi Mac bener dianggo ing cara sing padha.

Step1. Mbukak program lan milih serep

Sawise mlaku program, Milih Waras saka iTunes Serep Gambar ing ndhuwur, lan sampeyan bakal oleh jendhela ing ngisor iki. Kene kabeh file serep ing komputer sing ditemokake kanthi otomatis. Pilih salah siji sing arep kanggo pratinjau lan klik Start Scan kanggo extract.

restore ipad mini from ipad backup 

Step2. Extract serep kanggo akses

Sawise file serep sing dijupuk, sampeyan bakal njaluk laporan minangka Kaca. Ing kasunyatan, sampeyan bisa pratinjau isi sak pindai. Ing sisih kiwa, sampeyan bisa milih kategori wae kanggo pratinjau rincian ing sisih tengen. Banjur milih lan klik Waras kanggo nyimpen ing komputer.

restore ipad mini from backup

Saiki sampeyan bisa maca file serep ing komputer. Apa liyane, Kontak bisa disimpen ing komputer ing telung macem-macem format, HTML, VCF lan CSV. Minangka isi teks, sampeyan bisa nyimpen minangka file HTML, kang gedhe kanggo maca lan printing. Sawisé iku, sampeyan bisa netepake manawa sampeyan isih arep mulihake mini iPad saka serep iPad, iPhone utawa iPod.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top