Kabeh TOPICS

+

Tips Top sampeyan kudu ngerti babagan kaca sumilir ing Mac lan Windows

Apa ingkang paling ngganggu bab Internet? Akèh kita bakal setuju yen ingkang paling mumetake nalika first ora mbukak mlaku utawa njupuk kakehan wektu kanggo owah-owahan kanggo aplikasi (IE nyambungake menyang server, mriksa anyar statistik etc). Akses cepet menyang kabeh informasi perlu Alasan utama kok Internet wis dadi kuwi bab penting ing gesang kita. Kita Value minangka soko diwenehake lan nalika iku piye wae gagal kanggo gawe marem kabutuhan kita, akeh emosi negatif biasane katon. Ing artikel iki kita ora arep dadi banget technical, tinimbang kita sedhela bakal Ringkesan cara utama carane refresh kaca kanggo loro Mac lan Windows kedhaftar, kaya biasane mbantu kanggo menehi hasil karo masalah loading. Uga, ing sisih liya, prosedur 'hard refresh' kanggo browser utama bakal diterangno.

Apa kaca sumilir?

Ateges, nalika sampeyan refresh kaca, browser Panjenengan narik tanggal saka cache sawijining.

Iku mbantu nalika sawetara informasi durung mbukak bener utawa ilang Originally. Prakteke, kita asring nindakake sing amarga nalika kita padha nggunakake kaca, sawetara owah-owahan uga wis dumadi lan isi wis diganti uga. Akeh kaca duwe fitur 'refresh otomatis', nanging ora kabeh wong. Operasi iki utamané migunani, nalika sampeyan lagi nunggu e-mail penting utawa data paling anyar, kang bisa ganti saben liyane (contone, nalika mriksa nomer views ing saluran YouTube - iku bisa ganti saya).

Carane refresh kaca?

Biasane, web browser duwe tombol 'Refresh' nang endi wae ing layar. Biasane katon kaya iki:

Refresh Webpage UTAWA Refresh Mac Page

Tombol dumunung nang endi wae jejere 'Alamat Bar'. Ngeklik ing sing bakal nggawe browser Panjenengan refresh kaca.

Genti-genti, sampeyan bisa refresh feed mung kanthi mencet tombol 'F5'. Iki dianggo ing kabeh browser Internet modern ing Windows .

Yen sampeyan bangga Mac pengguna, tinimbang 'F5' sampeyan kudu pencet tombol 'Command + R' nalika ing browser:

Refresh Mac Screen +Refresh Webpage

Cara ingkang kaping tiga bisa mung kanthi ngeklik nang endi wae ing situs web karo tengen mouse BUTTON (RMB) lan milih 'Reload'.

Hard Refresh

Sanadyan, ing sawetara kasus browser Panjenengan bakal nuduhake sing versi lawas saka kaca tinimbang siji sing paling anyar. Akibate, sing ora bisa ndeleng situs web dianyari lan kantun soko penting. Perkara iki kedadean amarga browser, supaya nindakake data loading minangka cepet sabisa, bisa mbukak saka cache, kang disimpen ing hardisk luwih saka Web. Supaya kanggo menehi hasil karo masalah iki, kita nggunakake Hard Refresh - Mbusak cache kanggo website tartamtu lan mekso browser kanggo nggunakake data saka Web. Sanadyan, proses iki njupuk wektu saka refresh biasa. Ing macem-macem browser iku bisa rampung ing cara rada beda:

Google Chrome kanggo Windows:

Terus 'Ctrl' lan klik tombol 'Reload'; Utawa, terus 'Ctrl' lan penet 'F5'.

Google Chrome kanggo Mac:

Terus 'Shift' lan klik tombol 'Reload'; Utawa, terus 'Cmd' + 'Shift' lan penet 'R'.

Mozilla Firefox kanggo Windows:

Terus 'Ctrl' lan penet 'F5'; Utawa, terus 'Ctrl' + 'Shift' lan penet 'R'.

Mozilla Firefox kanggo Mac:

Terus 'Shift' lan klik tombol 'Reload'; Utawa, terus 'Cmd' + 'Shift' lan penet 'R'.

Safari kanggo Windows:

Terus 'Ctrl' lan penet 'F5'.

Safari kanggo Mac:

Terus 'Shift' lan klik tombol 'Reload'; Utawa, terus 'Cmd' + 'Shift' lan penet 'R'.

Top