Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Waras Videos from Kodak Playsport Camcorder

Carane Waras Videos from Kodak Playsport Camcorder

Bisa Waras Deleted Videos from Kodak Playsport Camcorder?

Hi, I have a camcorder Kodak Playsport lan aku mung ngrekam video saka kulawarga. Iku misale jek sing aku uga wis accidently dibusak iku. Video iki penting banget kanggo kula lan aku iki pemikiran yen ana cara wae aku bisa njaluk maneh.

Begjanipun, yen sampeyan wis ora digunakake camcorder Kodak Playsport sawise video iki dibusak, sampeyan kamungkinan kanggo nompo iku karo Kodak Playsport Recovery camcorder video. Amarga video dibusak isih ing media panyimpenan Kodak Playsport camcorder lan iku mung ditandhani data ora bisa diliwati dening sistem.

Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac ngijini sampeyan kanggo waras video saka Kodak Playsport camcorder karo fitur Recovery sawijining kuat lan aman. Ora ketompo camcorder video Kodak Playsport sing ilang amarga saka pambusakan, format kertu, kesalahan sistem utawa malah serangan virus, sampeyan bisa tansah nggunakake program iki kanggo mbalekake wong. Plus, sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo nemokake file audio lan gambar saka camcorder Kodak Playsport banget.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Photo Recovery waras video dibusak saka Kodak Playsport camcorder saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Waras Videos from Kodak Playsport Camcorder ing 3 Langkah

Saiki aku bakal nuduhake sampeyan carane waras Kodak Playsport camcorder video karo Wondershare Photo Recovery kanggo Windows. Yen sampeyan nggunakake Mac, sampeyan bisa proses Recovery ing operasi padha banget.

Langkah 1 Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare Photo Recovery ing komputer, sampeyan bakal njaluk jendhela tampilan kabeh piranti didhukung.

Sampeyan mung kudu klik "Mulai" kanggo miwiti Kodak Playsport Recovery camcorder video.

Wigati: Mangga nyambung camcorder Kodak Playsport utawa kertu panyimpenan karo komputer.

recover videos from Kodak playsport camcorder

Langkah 2 Banjur program bakal nuduhake drive / sekat ing komputer. Sampeyan bisa milih salah siji kanggo camcorder Kodak Playsport utawa kertu panyimpenan banjur klik "Scan" kanggo miwiti mindhai video ilang ing.

kodak playsport camcorder video recovery

Langkah 3 Sawise mindhai, ketemu data ing camcorder Kodak Playsport utawa kertu memori bakal katampil ing 3 jinis-jinis file: "Audio", "foto" lan "Video".

Mangga ndeleng jeneng video ketemu dipriksa apa video ilang bisa mbalekake utawa ora. Banjur sampeyan bisa milih video ilang lan klik "Waras" kanggo milih panggonan ing komputer kanggo nyimpen.

Wigati: Kanggo supaya data bakal ditumpuk, please ora supaya video mbalekake bali menyang camcorder Kodak Playsport sak Recovery. Sampeyan bisa nyoba nransfer menyang camcorder mengko.

recover kodak playsport camcorder video

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top