Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Waras Videos from GoPro Camcorder

Carane Waras Videos from GoPro Camcorder

Bisa Waras Deleted Videos from GoPro Camcorder?

Aku njupuk akeh video nunggang karo GoPro pahlawan 3. Saperangan days ago nalika aku disambungake camcorder menyang komputer lan nyoba kanggo nransfer video aku ketemu sing kabeh video nunggang padha sirna saka loro GoPro camcorder lan komputer. Aku ora ngerti apa kedaden nanging aku kudu njaluk video sandi bali. Bisa wong ngomong carane?

GoPro camcorders sing piranti paling favorit saka penyayang olahraga ngulandara. Nanging kaya piranti digital, video lan foto ing GoPro camcorder bisa ilang amarga saka kesalahan sistem, pambusakan, format, penanganan samesthine utawa alasan liyane. Kabar apik sing mbokmenawa bisa waras video saka GoPro camcorder anggere video durung ditumpuk dening data anyar.

Solusi sing paling apik kanggo sampeyan waras video ilang utawa dibusak saka GoPro camcorder kanggo mungkasi nggunakake piranti langsung lan madosi program Recovery video dipercaya GoPro ing Internet. Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac yaiku sarana kuwi sing recovers ilang, dibusak, format sing bener utawa malah video ala lan foto saka camcorder GoPro karo ease. Ing 3 langkah, kabeh video ilang ing camcorder GoPro bakal mbalekake asli.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery kanggo miwiti GoPro Recovery video saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Waras Videos from GoPro Camcorder ing 3 Langkah

Wigati: Iku penting banget kanggo ninggalake camcorder GoPro piyambak sapisan video sing ilang. Saiki ayo kang tumindak GoPro Recovery video karo versi Windows Wondershare Data Recovery.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo waras video dibusak saka GoPro camcorder

Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare Data Recovery, sampeyan bakal duwe 3 opsi Recovery kanggo waras video GoPro Panjenengan.

Waras video GoPro ilang, pilih "Lost Gambar Recovery" minangka nyoba page.

recover videos from gopro

Langkah 2 Cepet camcorder GoPro utawa kertu memori

Ing langkah iki, sampeyan kudu nyambungake camcorder GoPro utawa kertu memori menyang komputer sepisanan. Banjur sampeyan bisa milih huruf drive kanggo ing jendhela program lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai kanggo video ilang.

Yen video ing camcorder GoPro sing ilang amarga format, sampeyan bisa milih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

gopro video recovery

Langkah 3 Waras video saka GoPro camcorder

Sawise mindhai, sampeyan bakal bisa ndeleng jeneng asli kabeh cacahé ono ing camcorder GoPro Panjenengan. Sampeyan mung kudu milih video ilang lan klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo komputer.

Wigati: Kajaba saka mbalek video, foto lan file audio saka camcorder GoPro, program iki mulihaken jinis-jinis file liyane kayata dokumen, email, lan file arsip sing banget.

recover deleted photos from canon eos 7d

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top