Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Bubar Deleted File

Carane Waras Bubar Deleted File

Bisa Mulihake Bubar Deleted File?

Aku sengaja dibusak gambar lan docs saka folder tartamtu ing komputer bubar. Folder isih ana. Aku wis rampung sistem mulihake nanging durung bisa. Aku ora weruh wong-wong mau ing Recycle Bin banget. Aku kudu ngakses file sing lagi waé dibusak saiki. Ampun saran. Thanks.

Akeh kedhaftar aran iku meh mokal kanggo nemokake file sing lagi waé dibusak nalika padha ora bisa mulihake saka Daur-ulang Bin. Nanging iki tenan mung bebener? Jawaban iki amba "Ora". Ora ketompo carane file sing ilang, sampeyan bisa bisa nompo anggere padha ora wis ditindhes dening data anyar ing piranti. Yen sampeyan arep kanggo waras data sing lagi waé dibusak, ngene luwih mungkasi langsung nggunakake drive lan nemokake program Recovery data dipercaya kanggo bantuan.

Kene aku seneng menehi saran Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac kanggo sampeyan. Aplikasi iki ngijini sampeyan kanggo nemokake file sing lagi waé dibusak saka Windows komputer, piranti Mac, lan media panyimpenan kaya kertu memori, hard disk drive, USB flash drive, etc. antarmuka gampang kanggo nggunakake lan aman saka program mbantu waras kabeh jinis file sing lagi waé dibusak, kalebu foto, video, file audio, dokumen lan liyane.

Sampeyan bisa njaluk versi nyoba Wondershare Data Recovery kanggo mulihake file sing lagi waé dibusak saiki. Mangga ngundhuh versi nengen kanggo komputer OS. Versi loro duwe operasi padha lan Aku bakal nuduhake sampeyan waras data sing lagi waé dibusak karo versi Windows.

Download Win Version Download Mac Version

Mari Bubar dibusak File ing 3 Langkah

Wigati: Kanggo nyegah file sing lagi waé dibusak saka kang bakal ditumpuk, please priksa manawa sampeyan wis ora nggawe pangowahan ing drive asli lan ora nginstal program ing drive sing banget.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo ngakses file sing lagi waé dibusak

Sawise mlaku Wondershare Data Recovery ing PC, sampeyan bakal weruh jendhela minangka Kaca. Program bakal nyedhiyani sampeyan karo 3 mode Recovery.

Kanggo nemokake file sing lagi waé dibusak, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" mode kanggo miwiti.

 recover recently deleted files

Langkah 2 Cepet drive ngendi file padha dibusak saka

Ing langkah iki, sampeyan kudu milih drive sing lagi arep waras bubar file saka ing jendhela program lan klik "Mulai" kanggo miwiti mindhai drive.

Wigati: Yen file sing dibusak saka media panyimpenan external, Sampeyan kudu nyambungake karo komputer lan priksa manawa iku bisa dikenali minangka drive.

restore recently deleted files

Langkah 3 Waras file sing lagi waé dibusak

Sawise mindhai, kabeh isi ditemokaké ing drive mentas bakal katampil ing 'Koleksi Gambar "utawa" Path "kategori ing jendhela. Sampeyan bisa ndeleng jeneng file asli utawa pratinjau sawetara jinis-jinis file kayata gambar lan dokumen dipriksa carane akeh file sing lagi waé dibusak bisa mbalekake.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani file sing lagi waé dibusak lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing drive liyane ing komputer.

recover recently deleted data

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top