Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Deleted Photos from Nexus 4

Carane Waras Deleted Photos from Nexus 4

Bebarengan karo release saka Nexus 5, Nexus 4 nduweni wis nunggu cukup wektu dawa kanggo Android 4.4 KitKat nganyari kanggo Nexus 4 piranti. Akhire, nerangake, ahead saka Android piranti liyane kalebu Nexus 7, 10 Nexus lan Galaxy Note 3, lan sapiturute Ora ketompo Android versi wis diinstal ing Nexus 4, elinga gawe serep data ajeg. Sing paling penting, utamané nalika sampeyan ilang data penting. Banjur apa bab gadhah foto dibusak ing Nexus 4? Ana cara kanggo njaluk sing metu saka alangan. Sabanjure, artikel iki bab kanggo ngomong bab carane waras foto dibusak saka Nexus 4.

Download Nexus 4 foto program Recovery kanggo free

Sadurunge dilakoni tindakan liya, sampeyan kudu duwe Nexus 4 foto lunak Recovery: Wondershare Dr.Fone for Android (Android Data Recovery) . Program iki ngidini sampeyan kanggo langsung cepet foto dibusak saka Nexus 4 lan waras karo siji klik. Apa liyane, sampeyan bisa pratinjau kabeh foto sadurunge Recovery. Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba iku ing ngisor iki kanggo free duwe cobi.

Wigati: Kejabi foto, sampeyan uga bisa nggunakake piranti lunak iki kanggo waras video, kontak, pesen, musik lan dokumen saka persil saka telpon Android lan tablet ( ndeleng dhaptar piranti didhukung lan Android kene ).

Waras foto dibusak ing Nexus 4 ing 2 langkah

Sadurunge Recovery: Aktifake USB debugging ing Nexus 4

Yen sampeyan wis aktif USB debugging ing Nexus 4 sadurunge, sampeyan bisa langsung miwiti Recovery miturut langkah ing ngisor iki. Yen ora, sampeyan kudu ngeset iku saiki. Iku banget prasaja. Menyang Setelan < Babagan telpon <Tutul nomer mbangun kanggo kaping pirang-pirang nganti njupuk cathetan Sampeyan ana ing pangembang mod <Back to Setelan < opsi Developer <Priksa USB debugging . Sampeyan uga bisa mriksa versi Android ing Nexus 4 ing cara iki yen sampeyan ora ngerti.

Langkah 1. Run lunak lan wiwiti mindhai Nexus 4

Sawise ngundhuh lan nginstall program, mbukak ing komputer. Banjur njaluk Nexus 4 disambungake. Nalika program ndeteksi piranti, iku bakal presents sing jendhela minangka nderek. Klik Mulai kanggo miwiti mindhai Nexus 4 kanggo foto dibusak ing.

recover deleted photos on nexus 4

Langkah 2. Preview lan waras foto ing Nexus 4

Sak pindai, sampeyan bisa miwiti pratinjau foto ditemokaké ing Kategori memu. Mriksa kabeh potret ing asil scan lan milih siji sing arep. Simpen menyang komputer kanthi ngeklik Waras .

recover photos from nexus 4

Wigati: Ora mung Nexus 4, Wondershare Dr.Fone for Android uga dianggo gedhe kanggo piranti Android saka Samsung, Samsung, LG, Motorola, etc. Sampeyan bisa ndeleng dhaptar piranti didhukung kene.

Download versi nyoba ngisor kanggo free duwe nyoba saiki.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top