Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > kamera > Carane Waras Photos from yang lain kamera

Carane Waras Photos from yang lain kamera

Bisa Waras Photos from yang lain kamera?

Dear editor, aku njupuk akeh foto ayu sak trip ing Paris karo kamera digital yang lain Lanang sandi. Nalika aku tekan ngarep aku wanted kanggo nransfer gambar menyang komputer. Banjur masalah teka. Aku ora ndeleng kabeh potret ing komputer lan padha ora ana maneh ana ing kamera banget. Aku manawa aku wis ora dibusak. Dadi, bisa wong ngomong carane aku bisa nemokake foto sandi bali? Mangga suggest. Many thanks.

Sampeyan foto ilang amarga saka kesalahan sistem. Photos kamera bisa ilang amarga alasan liyane kayata pambusakan, format utawa serangan virus. Bener, foto isih ing kamera yang lain Panjenengan. Anggere lagi ora bakal ditumpuk dening data anyar, sampeyan bisa nompo karo program Recovery foto kamera yang lain. Dadi, ing bab sing paling penting sing perlu dilakoni kanggo waras foto saka kamera yang lain kanggo mungkasi nganggo kamera maneh.

Banjur sampeyan bisa nggunakake Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac kanggo nggayuh gol. Aplikasi iki alat sing paling kuat lan trustful sing mbantu sampeyan waras ilang, dibusak, utawa rusak foto saka kamera yang lain. Kejabi, program iki bisa kanggo mulihake file kaya video lan audios saka kamera yang lain banget.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba program kanggo waras foto dibusak saka kamera yang lain saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Waras Photos from yang lain kamera ing 3 Langkah

Iki yang lain guide Recovery foto kamera langkah-langkah dening-wis rampung karo versi Windows Wondershare Photo Recovery. Yen sampeyan duwe piranti Mac, guide punika cocok banget.

Langkah 1 Instal program ing komputer lan mbukak, sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka gambar ngisor iki. Sampeyan mung kudu klik "Mulai" kanggo miwiti.

Wigati: Mangga priksa manawa kamera yang lain utawa kertu memori uga-disambungake karo komputer.

recover photos from leica camera

Langkah 2 Kabeh drive kasedhiya / sekat ing komputer bakal dideteksi lan ditampilake ing jendhela. Sampeyan bisa milih siji kanggo kamera yang lain lan klik "Scan" kanggo miwiti mindhai kanggo foto ilang ing.

recover deleted photos from leica camera

Langkah 3 Nalika mindhai liwat, sampeyan bisa nemokake foto saka kamera yang lain saiki. Sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau kabeh foto ditemokaké ing jendhela, supaya dadi dipriksa carane akeh foto bisa njupuk saka kamera yang lain Panjenengan.

Banjur sampeyan bisa milih foto sing arep waras lan klik "Waras" tombol kanggo milih folder ing komputer kanggo nyimpen.

Wigati: Sampeyan ora bisa nyimpen gambar mbalekake bali menyang kamera yang lain supaya data bakal ditumpuk.

leica camera photo recovery

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top