Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Waras Photos Mung saka iPhone Serep

Carane Waras Photos Mung saka iPhone Serep

About iPhone serep

Kedhaftar iPhone, persil saka wong nggunakake iTunes kanggo ngatur data ing iPhone sing. Nalika sampeyan nyelarasake iPhone karo iTunes, sampeyan kudu wis ngeweruhi sing iTunes tansah mburi serep data ing iPhone page. Ya, file serep serep iPhone. Apa sampeyan kudu ngerti iku iTunes biasane ndadekake file serep siji kanggo iPhone. Sing ngomong, iku mung anyari file serep nalika sampeyan nyelarasake iPhone karo mengko.

Uga, ora ngijini sampeyan kanggo pratinjau utawa njupuk data saking serep. Yen sampeyan pengin data serep, sampeyan mung bisa mulihake kabèh serep kanggo iPhone lan ngganti kabeh data sing wis ana ing. Apa yen sampeyan arep foto mung ing serep iPhone?

Carane waras mung potret saka iPhone serep

Sampeyan ora bisa langsung njupuk foto saka serep iPhone, malah sampeyan nemokake ing komputer. IPhone serep ora diijini pratayang. Sampeyan bisa 't mbukak langsung. Kanggo pratinjau, sampeyan kudu gumantung ing alat pihak katelu kaya Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Windows iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) , kang bisa mbantu kanggo extract file serep. Banjur sampeyan bisa pratinjau lan selektif waras foto saka serep iPhone. Data liyane uga bisa mbalekake yen sampeyan arep.

Iku cantik prasaja. Sampeyan ora perlu duwe skill utawa komputer kawruh profésional. Kabèh proses mung njupuk 2 langkah. Kabeh sing perlu dilakoni iku cepet, pratayang lan waras. Ayo kang ngundhuh versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe pisanan nyoba.

Download Win Version Download Mac Version

Ora ketompo sampeyan nggunakake komputer Windows utawa Mac, proses punika mèh padha. Mung ngundhuh versi cocog kanggo komputer. Nginstal lan mbukak kanggo mulihake foto saka serep iPhone dening ngisor iki panuntun ing ngisor iki.

Langkah 1. Extract file iPhone serep

Sawise mlaku program, pindhah menyang mode Recovery liyane: Waras saka iTunes Serep Gambar, ing sisih ndhuwur jendela utami. Banjur piranti lunak otomatis bakal nemokake kabeh file serep iPhone ana ing komputer, lan saiki wong-wong mau minangka dhaptar ing jendhela. Saiki, sampeyan kudu milih salah siji kanggo iPhone, utawa salah siji sing arep kanggo extract. Banjur klik ing Mulai Scan tombol kanggo miwiti.

recover photos from iphone backup

Langkah 2. Mulihake foto saka iPhone serep

Nalika program rampung menyuling serep iPhone, sampeyan bisa miwiti pratinjau kabeh data ing serep iPhone saiki. Kabeh isi diklasifikasikaké dadi grup kaya kamera roll, stream photo, kontak, pesen lan sanesipun. Nampa foto saka serep iPhone, sampeyan bisa pratinjau mau ing Roll kamera lan Foto Stream siji. Obah item sing arep lan nyimpen ing komputer kanthi ngeklik Waras .

Kejabi pictures ana ing serep iPhone, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS uga ngijini sampeyan mari dibusak foto saka file serep, sing ora bisa njaluk dening langsung mulihake kanggo iPhone.

restore photos from iphone backup

Wigati: Yen sampeyan nggunakake iPhone 4 utawa iPhone 3GS, sampeyan bisa nggunakake mode Recovery liyane: Waras wangun iOS piranti, langsung cepet iPhone lan waras foto dibusak ing.

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top