Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Photos from Canon PowerShot S95

Carane Waras Photos from Canon PowerShot S95

Bisa Waras Deleted Photos from Canon PowerShot S95?

Aku tansah mbusak foto bayangan saka Canon PowerShot S95. Nanging aku mung dibusak sawetara foto penting banget carelessly. Aku wonder yen ana kamungkinan kanggo kula kanggo mulihake. Mangga saran. Many thanks.

Pambusakan sengaja salah siji saka alasan sing paling umum kanggo mundhut foto. Nanging, siji pengakon foto ilang iku padha ora bakal ilang yen lagi ora bakal ditumpuk dening data anyar ing piranti panyimpenan. Iki ndadekake iku bisa kanggo sampeyan waras foto saka Canon PowerShot S95 anggere sampeyan mungkasi kanthi nggunakake kamera sampeyan.

Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac iku aplikasi Recovery dipercaya sing mbantu sampeyan waras ilang, dibusak, format lan foto ala saka kamera digital Canon PowerShot S95 ing 3 langkah-langkah prasaja. Iku uga bisa kanggo nemokake file audio lan video saka kamera banget. Sampeyan kabeh kudu nindakake iku kanggo mindhai karo program iki lan banjur waras foto ketemu.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba program ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Waras Photos from Canon PowerShot S95 ing 3 Langkah

Saiki ayo kang miwiti Canon PowerShot S95 photo Recovery karo Windows Version of Wondershare Photo Recovery. Pangguna Mac bisa tindakake langkah padha karo versi Mac banget.

Wigati: Mangga nyambung Canon PowerShot S95 utawa kertu memori karo komputer kanggo miwiti.

Langkah 1 Nalika ngetokake Wondershare Photo Recovery ing komputer, sampeyan bakal weruh jendhela minangka Kaca. Program bakal nuduhake kabeh piranti didhukung ing jendhela iki. Lan sampeyan mung kudu klik "Mulai" kanggo miwiti proses kabèh.

recover photos from canon powershot s95

Langkah 2 Kene aplikasi bakal kanthi otomatis ndeteksi lan sekat show / drive ing komputer. Sampeyan mung kudu milih salah siji kanggo Canon PowerShot S95 lan klik "Scan" kanggo miwiti mindhai kanggo ilang gambar ing iku.

canon powershot s95 photo recovery

Langkah 3 Found file ing Canon PowerShot S95 utawa kertu memori bakal katampil ing 3 kategori sawise maca cepet: "foto", "Audio" lan "Video".

Sampeyan bisa milih "foto" kategori pratayang ketemu gambar supaya dadi dipriksa carane akeh foto ilang bisa mbalekake.

Sampeyan bisa waras foto dibusak saka Canon PowerShot S95 banjur: nandhani foto sing arep nompo lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Kanggo supaya data bakal ditumpuk, please ora tetep foto mbalekake langsung menyang Canon PowerShot S95 sak suwene proses Recovery.

recover deleted photos from canon powershot s95

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top