Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Photos from Canon PowerShot G12

Carane Waras Photos from Canon PowerShot G12

Bisa Waras Deleted Photos from Canon PowerShot G12?

Hi all, Aku wis dibusak sawetara foto saka Canon PowerShot G12. Aku wis ora digunakake kamera banjur wiwit. Iku bisa kanggo waras foto dibusak? Aku perlu bantuan Panjenengan! Ampun bantuan kula !.

Kas! Salah siji fitur foto digital iku ora bakal ilang anggere iku ora bakal ditumpuk dening foto anyar ing kamera. Iku pancen bisa kanggo sampeyan waras foto dibusak saka kamera Canon PowerShot G12 yen sampeyan wis ora dijupuk wae foto anyar ing kamera.

Ana akeh Canon PowerShot G12 program Recovery foto kanggo sampeyan milih saka Internet. Kene aku humbly nyaranake Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac kanggo sampeyan. Program kuat lan gampang kanggo nggunakake iki ngijini sampeyan kanggo waras ilang, dibusak, format sing bener utawa malah rusak foto saka kamera digital Canon PowerShot G12 Panjenengan. Fungsi pèngetan desain khusus saka alat ndadekake iku bisa kanggo sampeyan nompo foto saka meh kabeh kamera digital.

Sampeyan bisa njaluk versi nyoba kanggo miwiti Canon PowerShot G12 foto Recovery saiki. Mangga pilih versi nengen kanggo komputer OS.

Download Win Version Download Mac Version

Waras Photos from Canon PowerShot G12 ing 3 Langkah

Guide ngisor iki bakal rampung karo Wondershare Photo Recovery kanggo komputer Windows. Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa proses operasi padha karo versi Mac.

Uga, sampeyan kudu nyambungake kamera digital Canon PowerShot G12 utawa kertu memori karo komputer kanggo nindakake Recovery.

Langkah 1 Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare Photo Recovery ing komputer, sampeyan bakal njaluk jendhela sing nampilake piranti kabeh didhukung. Sampeyan bisa klik "Mulai" tombol kanggo miwiti.

recover photos from canon powershot g12

Langkah 2 Banjur program bakal ndeteksi lan dhaptar kabeh sekat / drive ing komputer. Sampeyan mung kudu milih salah siji kanggo kamera digital Canon PowerShot G12 lan klik "Scan" kanggo miwiti mindhai kanggo foto ilang ing.

"Filter Pilihan" iku kanggo sampeyan milih jinis foto kanggo asil mindhai.

canon powershot g12 photo recovery

Langkah 3 Sawise mindhai, ketemu isi ing Canon PowerShot G12 bakal kadhaptar ing "Audio", "foto" lan "Video" kategori.

Waras foto saka kamera digital Canon PowerShot G12, sampeyan bisa milih "foto" kategori pratinjau kabeh gambar ketemu supaya minangka kanggo mriksa cara akeh foto ilang bisa mbalekake.

Ing pungkasan, sing mung kudu milih gambar sampeyan perlu kanggo waras lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Mangga ora tetep foto mbalekake bali menyang kamera digital Canon PowerShot G12 utawa kertu memori langsung sawise Recovery supaya data bakal ditumpuk.

recover deleted photos from canon powershot g12

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top