Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Photos from kamera Canon EOS 7D Digital

Carane Waras Photos from kamera Canon EOS 7D Digital

Apa Bisa Waras Deleted Photos from Canon EOS 7D?

Hi all, Aku sengaja dibusak 400 gambar saka kertu memori ing kamera digital sandi. Sing gambar dijupuk sak wedding sandi. Saiki aku kudu wong ngomong carane aku bisa gambar dibusak sandi bali. Aku nggunakake Canon EOS 7D. Ampun bantuan kula! Thanks.

Bener, foto dibusak ora babar blas dibusak saka kamera. Padha bakal ilang permanen mung nalika lagi ditumpuk dening data anyar. Iki tegese sampeyan bisa waras foto saka Canon EOS 7D karo aplikasi Recovery foto. Nalika ngadhepi Jeksa Agung bisa ngetokake iki, bab kapisan sing perlu dilakoni iku kanggo mungkasi njupuk Panjenengan Canon EOS 7D utawa kertu memori kanggo nggunakake sembarang.

Sampeyan duwe akeh pilihanipun yen nelusuri kasebut kanthi teliti, Internet. Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac iku salah siji saka salah siji sing paling trustful antarane wong-wong mau. Alat kuat iki ngijini sampeyan kanggo waras foto ilang kanggo kabeh jinis cara, kayata pambusakan, format kamera, utawa malah korupsi. Kejabi kuwi, kowe bakal tansah dadi bisa kanggo nompo video lan file audio saka kamera Canon EOS 7D karo program iki banget. Iku supaya kuat lan gampang kanggo nggunakake sing foto ilang saka Canon EOS 7D bakal dibalèkaké tanpa pain.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Photo Recovery kanggo miwiti Canon EOS 7D foto Recovery saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Waras Photos from Canon EOS 7D in 3 Langkah

Wigati: Sampeyan kudu nyambung Canon EOS 7D utawa kertu memori karo komputer kanggo waras foto ilang. Saiki ayo kang miwiti Recovery karo versi Windows Wondershare Photo Recovery.

Langkah 1 Instal lan mbukak Wondershare Photo Recovery ing komputer. Sampeyan bisa ndeleng kabeh piranti didhukung ing jendhela wiwitan sawijining.

Sampeyan mung kudu klik "Mulai" kanggo miwiti Canon EOS 7D foto Recovery.

recover photos from canon eos 7d

Langkah 2 Saiki sampeyan bisa milih drive kanggo Canon EOS 7D utawa kertu memori ing jendhela. Banjur klik "Scan" supaya program cepet foto ilang saka iku.

canon eos 7d photo recovery

Langkah 3 Nalika mindhai rampung, sampeyan bakal bisa kanggo pratayang ketemu gambar kanthi milih "foto" kolom ing sisih kiwa saka jendhela.

Banjur sampeyan bisa nandhani foto sing lagi arep waras saka kamera Canon EOS 7D lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Foto mbalekake ora bisa katahan kanggo kamera Canon EOS 7D utawa kertu memori sak Recovery, digunakake padha ditindhes lan Recovery bisa gagal.

recover deleted photos from canon eos 7d

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top