Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Saklawase Deleted File

Carane Waras Saklawase Deleted File

Carane Waras a Gambar Saklawase dibusak?

Hello, I have a Pitakonan bab mbalek file dibusak permanen saka komputer Windows 7. Aku wis sadurunge dibusak document tembung saka Daur-ulang Bin, kang ngenali sing iku dibusak permanen. Aku pengin ngerti yen ana apa cara kanggo mulihake saka komputer. Ampun bantuan kula!

Sampeyan file wis ora nemen musna malah iku wis disuntak saka Daur-ulang Bin utawa wis dibusak karo "Shift + Busak". Iku ditandhani minangka dibusak data lan ngenteni kanggo ditindhes dening data anyar ing hard drive komputer. Nalika ditumpuk mengkono iku, sampeyan bisa ngomong file wis dibusak "permanen". Sanalika sampeyan éling sing file wis dibusak permanen, sampeyan perlu kanggo mungkasi nggunakake drive ngendi iku locates.

Sampeyan bisa nyoba mbalek file dibusak permanen karo bantuan saka Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac , ora file prakara sing disuntak saka Daur-ulang Bin utawa dibusak karo "Shift + Busak". Program iki Recovery data kuat ngijini sampeyan kanggo waras kabeh jinis file, saka komputer utawa media panyimpenan kaya kertu memori lan flash drive, kalebu gambar, file document, video, file audio, file arsip lan liyane. Within 3 operasi prasaja, sing bisa sampurna nompo file sing mikir lagi dibusak permanen.

Loro pangguna komputer Windows lan Mac kedhaftar bisa ngundhuh versi nyoba program kanggo mulihake file dibusak permanen saka ngisor saiki!

Download Win Version Download Mac Version

3 Langkah Nindakake wigati M4 Data Recovery

Wigati: Mangga ora nginstal program ing pemisahan / drive ngendi file sing dibusak. Aku bakal nuduhake sampeyan carane waras file-deleted permanen karo bantuan saka versi Windows program. Wis prinsip sing padha karo versi Mac.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo mulihake file dibusak permanen

Nalika sampeyan bisa ndeleng saka gambar ngisor iki, sampeyan bakal njaluk 3 mode Recovery sawise ngetokake aplikasi ing komputer: "Lost Gambar Recovery", "pemisahan Recovery" lan "Raw Gambar Recovery".

Kanggo nemokake file dibusak permanen, ayo kang njupuk "Lost Gambar Recovery" mode minangka nyoba page.

recover permanently deleted files

Langkah 2 Scan pemisahan / drive ngendi sampeyan lagi arep kanggo mulihake file dibusak permanen saka

Alat bakal nuduhake kabeh sekat / drive ing komputer, lan sampeyan bisa milih siji sing pengin kanggo nemokake file saka lan klik "Mulai" tombol supaya program ndeteksi file ilang ing.

Wigati: Yen sampeyan lagi arep waras file dibusak permanen saka media panyimpenan external, Sampeyan kudu nyambungake karo komputer.

recovering permanently deleted files

Langkah 3 Waras file dibusak permanen

Sampeyan bakal weruh kabeh cacahé ono kategorinipun ing "Koleksi Gambar" utawa "Path" sawise maca cepet. Lan sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau foto utawa jeneng file liyane dipriksa apa file dibusak bisa reclaimed utawa ora.

Banjur sampeyan mung kudu pilih file dibusak permanen lan klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo drive liyane ing komputer.

restore permanently deleted files

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top