Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Free > Waras Photos My Free

Waras Photos My Free

Waras Photos My Free

Foto sing ilang utawa dibusak saka komputer utawa kamera digital, sampeyan bakal pemikiran piye carane kanggo njaluk foto ilang maneh. Yen teka kanggo internet lan nelusuri "Waras Photos Kula" ing internet, sampeyan bakal njaluk program Recovery foto disebut "Waras Photos Kula" ing awal.

"Waras Photos Kula" punika program foto Highly ngalembana ing internet. Iku paling gedhe ing kabèh aspèk kajaba iku program mbayar. Sampeyan kudu tuku piranti lunak kanggo seneng Recovery kuat lan aman sawijining. Ana sawetara free "Waras Photos Kula" alternatif kanggo milih saka? Jawaban iki pancen. Kejabi, yen sampeyan duwe Mac, "Waras Photos Kula" ora bakal bisa kanggo banget. Iku pancene sing tega pangguna Mac ora bisa duwe program Recovery foto iki rodo gampang kanggo nggunakake lan kuat.

Aja padha sumelang, awit sing lagi maca artikel iki, sampeyan bakal njaluk saperangan apik "Waras Photos Kula" alternatif free. Lan kanggo pangguna Mac, Aku bakal menehi saran prasaja anyar lan program Recovery foto dipercaya Mac.

Part 1: Waras Photos Kula Free (Windows)

Aku bakal menehi saran 4 program Recovery foto ing bagean, kang kabeh kuat lan gampang kanggo nggunakake:

Top 4: MJM Photo Recovery

recover my photos free software

MjM Photo Recovery iku program Recovery free foto cilik sing mbantu sampeyan waras dibusak utawa format gambar saka kertu memori, USB drive lan piranti memori-kapasitas cilik liyane. Iku khusus sing dirancang kanggo kertu CF, kertu SmartMedia, tabuh memori lan kertu panyimpenan media liyane.

Pros:

1 Iku program tenan cilik lan iku kanggo sakabehe free;

2 Sanadyan iku cilik, sampeyan isih bisa pratinjau foto ketemu.

Cons:

1 ora ndhukung drive lokal uga piranti karo kapasitas amba;

2 kacepetan mindhai alon banget, utamané nalika sampeyan pilih mindhai jero;

3 Iku ora ndhukung akeh banget kahanan mundhut foto.

Top 3: Anyfound Photo Recovery Free Edition

recover my photos free software

Minangka program Recovery free foto, AnyFound Photo Recovery Free Edition nawakake kacepetan mindhai pancen. Aspek apik iku nyimpen akèh wektu kanggo sampeyan. Sisih ala iku bisa ora nemokake kabeh foto sing wis ilang. Oalah, resik, gampang antarmuka lan mindhai cepet program bantuan kanggo nompo foto ilang gampang.

Pros:

1 Sampeyan bakal njaluk rong cara Recovery: "Gambar undelete" Recovery lan "PC pemisahan" Recovery. Loro mode sing cepet;

2 "PC Resume" fitur ngijini sampeyan terus mindhai pungkasan;

3 ndhukung Recovery foto saka piranti, kalebu hard drive lan pemisahan lokal.

Cons:

1 mung ndhukung Recovery foto;

2 Sampeyan mung bisa pratinjau sawetara foto ketemu;

3 kemampuan mindhai perlu apik, sanadyan iku pancene cepet.

Njaluk kene

Top 2: ArtPlus Digital Photo Recovery

recover my photos for free

ArtPlus Digital Photo Recovery alat Recovery sing mbantu sampeyan waras foto saka macem-macem piranti panyimpenan, kalebu hard drive lokal, kertu memori, USB drive lan liyane. Iku bisa kanggo nemokake dibusak, format, rusak utawa foto malah rusak.

Pros:

1 Nanging ndhukung paling format foto lan sawetara jinis gambar RAW;

2 Sampeyan uga bisa waras foto saka floppy lan DVD / CD karo alat iki;

3 Sampeyan bisa nggawe memori file gambar kertu lan waras foto ilang saka berkas gambar iki;

4 Sampeyan bisa jinis-jinis file gambar / video / audio sing arep waras sadurunge mindhai.

Cons:

1 photos Found mung dhaptar properti file. Tanpa file jeneng asli lan path, iku bakal njupuk sawetara wektu kanggo milih foto sing sampeyan kudu waras.

Njaluk kene

Top 1: Wondershare Photo Recovery

recover my photos free

Wondershare Photo Recovery Lunak Recovery foto lengkap karo antarmuka resik kang ngijini sampeyan kanggo waras ilang, dibusak, rusak utawa format foto saka kabeh jinis media panyimpenan, kalebu hard drive komputer, kamera digital, kertu memori, USB drive, lan liyane. Engine Recovery kuat lan kemampuan pratayang Versatile nggawe alat sange lifesaver kanggo sampeyan.

Pros:

1 Nanging ndhukung kabeh jinis gambar, uga video lan jinis-jinis audio;

2 Sampeyan bisa pratinjau kabeh foto ketemu karo program iki;

3 Sampeyan bisa waras foto ilang akeh alasan karo program iki, kayata pambusakan umum lan format panggunaan samesthine piranti, kacilakan software, infèksi virus lan malah piranti korupsi;

4 Sampeyan bisa nyimpen mindhai result for Recovery ing mangsa;

5 Sampeyan malah bisa nelusuri jeneng berkas sawise maca cepet.

Cons:

1 Wiwit program yakuwi waras akeh file ilang minangka bisa kanggo sampeyan. Kacepetan mindhai ora supaya cepet.

Download Win Version

Part 2: Waras Photos Kula Mac

Saiki, ora ana "Waras Photos Kula" versi Mac ing pasar. Nanging aja padha sumelang, Wondershare Photo Recovery for Mac , kang dianggo padha karo versi Windows Wondershare Photo Recovery bakal ngawula sing paling apik.

Download Mac Version

3 Langkah Waras Photos My Mac karo Wondershare Photo Recovery for Mac

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Recovery sawise mlaku aplikasi ing Mac.

 recover my photos free

Langkah 2 Pilih drive ngendi foto padha ilang saka lan klik "Scan" kanggo miwiti mindhai kanggo foto ilang.

recover my photos free software

Langkah 3 Sampeyan bisa pratinjau foto ketemu sawise maca cepet. Lan banjur wenehi tandha foto sing perlu lan klik "Waras" kanggo nyimpen banjur ing pemisahan liyane ing Mac.

 recover my photos mac

Wigati:

1 photos Lost bisa gampang ditumpuk dening data anyar, sampeyan perlu kanggo mungkasi nggunakake drive lan miwiti Wondershare Photo Recovery for Mac sanalika bisa waras kabeh mau.

2 Yen sampeyan lagi arep waras foto saka drive external, sampeyan kudu uga-nyambung karo Mac.

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top