Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPod > Carane Waras Music saka iPod Shuffle

Carane Waras Music saka iPod Shuffle

Aku Bisa Waras Deleted Music saka iPod Shuffle?

Aku duwe iPod Shuffle sing wis ora kagandhèng iTunes komputer kang. Aku ora duwe serep ing komputer. Sayange esuk aku dibusak sawetara songs saka iku aku duwe ora ono kanggo mulihake. Iki kok aku teka kene kanggo nyuwun solusi kanggo waras music dibusak iPod Shuffle. Ampun saran. Thanks.

Songs ing iPod Shuffle bisa ilang amarga pambusakan utawa format. Yen sampeyan nyelarasake karo iTunes ing komputer anyar padha bisa ilang banget. Sampeyan kudu banget upset nalika éling sing lagu favorit wis binasa saka iPod Shuffle. Nanging aja padha sumelang! Sampeyan bakal duwe idea Brief babagan carane waras musik saka iPod Shuffle maca tutorial iki.

Bener, anggere songs ilang wis ora bakal ditumpuk dening data anyar ing iPod Shuffle, padha bakal tansah ing piranti. Padha kasedhiya kanggo mbalekake karo program Recovery music iPod Shuffle migunani. Punika siji sampurna kanggo sampeyan: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Alat iki kanthi waras music iPod Shuffle ilang amarga cara apes: ora sengaja pambusakan utawa disengojo, format piranti, pabrik Ngreset, kesalahan sistem utawa iTunes sinkronisasi. Nanging ndhukung format audio Recovery saka beda, upamané MP3, Monggo, AIFF, MP4, MIDI saka acak iPod nggunakake tetandan file unik diutus kanggo saben file. Kejabi, sampeyan bisa tansah waras file kaya gambar, video lan dokumen saka iPod Shuffle banget.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery kanggo miwiti iPod Shuffle Recovery music saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Waras Music saka iPod Shuffle in 3 Langkah

Guide ngisor iki rampung karo versi Windows program Wondershare Data Recovery. Pemilik Mac bisa nindakake langkah Recovery padha karo versi Mac banget.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti iPod Shuffle Recovery music

Nginstal lan miwiti program ing program, sampeyan bakal weruh 3 cara Recovery ing jendhela page: Recovery berkas ilang, Recovery pemisahan lan Recovery file mentahan.

Waras music dibusak saka iPod Shuffle, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" mode terus.

recover music from ipod shuffle

Langkah 2 Cepet Panjenengan iPod Shuffle goleki songs ilang

Kene aplikasi bakal nampilake sekat / drive ing komputer, sampeyan mung kudu milih siji kanggo iPod Shuffle lan klik "Mulai" kanggo ndeteksi music ilang saka iku.

Yen file musik sing format saka iPod Shuffle, monggo klik "Aktifake jero Scan" ing jendhela.

Wigati: Sampeyan kudu nyambung iPod Shuffle karo komputer kanggo proses Recovery.

ipod shuffle music recovery

Langkah 3 Waras songs saka iPod Shuffle

Sawise mindhai, sampeyan bisa ndeleng ketemu jeneng file musik ing jendhela dipriksa carane akeh songs ilang bisa mbalekake.

Banjur sampeyan bisa milih lagu wanted lan klik "Waras" kanggo nyimpen bali menyang komputer.

Wigati: Mangga aja padha bali menyang iPod Shuffle sanalika sawise proses Recovery.

recover deleted music from ipod shuffle

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top