Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Waras format SD Card Mac

Carane Waras format SD Card Mac

Aku Bisa Waras SD Card format ing Mac?

Aku duwe kertu SD Sandisk, kang format carelessly esuk iki. Kabeh potret lan video kawula ical. Aku rumangsa dadi Getun saiki. Aku pancene kudu fotoku bali. Ana wae solusi sing apik aku bisa waras kertu format SD ing Mac? Aku nggunakake iMac lan aku wis ora digunakake kertu SD sandi banjur wiwit. Many thanks!

Sakbenere ngandika, format sengaja salah siji alasan utama sing nimbulaké mundhut data kertu SD. Sanadyan iku ngganggu, sampeyan isih bisa waras kertu format SD Mac karo ease. Minangka data ora wis sijine menyang kertu SD awit iku format, sampeyan bisa nyoba nggunakake aplikasi Recovery kertu SD Mac format kanggo njaluk kabeh file format bali.

Wondershare Data Recovery for Mac iku salah siji sing paling program mac kertu unformat SD sing ngijini sampeyan kanggo waras jumlah ageng jinis file saka format kertu SD ing Mac, kalebu gambar, video, audio file, file document, etc. Ora ketompo sampeyan nggunakake iMac, Macbook, Macbook Air utawa Macbook pro, alat iki bisa kanthi gampang ngatasi masalah.

Download versi nyoba saka ngisor, banjur sampeyan bisa miwiti format Recovery kertu SD Mac ing sawetara klik prasaja.

Download Mac Version

3 Langkah Waras format SD Card Data ing Mac

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo waras kertu format SD Mac

Nginstal Wondershare Data Recovery for Mac ing Mac lan mbukak. Program bakal kurban sawetara cara Recovery, mung minangka sampeyan bisa ndeleng saka gambar ngisor iki. Maca pandhuan ing jendhela kasebut kanthi teliti, lan banjur sampeyan bisa milih cara Recovery paling apik kanggo sampeyan.

Kene, kanggo nindakake Mac Recovery format kertu SD, sampeyan bisa njupuk "Lost Gambar Recovery" minangka nyoba.

Wigati: Mangga mesthekake yen kertu SD bisa uga karo Mac.

recover formatted sd card mac

Langkah 2 Scan kertu format SD file ilang

Saiki kabeh sekat bakal katampil ing jendhela. Sampeyan mung kudu milih huruf drive kanggo kertu SD lan klik "Scan" kanggo miwiti nggoleki data ilang.

Wigati: Wiwit data ilang amarga format kertu, sampeyan kudu milih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

unformat sd card mac

Langkah 3 Preview lan mari format data kertu SD ing Mac

Nalika rampung scan, kabeh data ditemokaké ing kertu format bakal katampil ing folder ing jendhela. Sampeyan bisa pratinjau jeneng file asli dipriksa carane akeh file ilang bisa mbalekake.

Banjur sampeyan mung kudu pilih file sing arep waras lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing Mac.

Wigati: Mangga ora nyimpen file dibalekake maneh menyang kertu SD sawise Recovery. Sampeyan bisa milih folder ing Mac kanggo tetep mau.

formatted sd card recovery mac

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top