Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane Waras File saka tabrakan Hard Drive njaba

Carane Waras File saka tabrakan Hard Drive njaba

Ana Sembarang Way Waras File saka Kula tabrakan Hard Drive njaba?

Kula Seagate hard disk drive wis tabrakan. Nalika aku disambungake karo komputer, iku wis dikenali minangka piranti USB ing hard disk. Aku ora bisa mbukak. Iku marang minangka piranti dingerteni. Aku nggunakake komputer Windows lan aku arep hard drive data bali external. Iku ana apa cara kanggo waras data saka hard drive external tabrakan? Many thanks.

Iki tenan masalah ngganggu. Wiwit hard drive external isih bisa dikenali dening komputer, sampeyan bisa nemokake tabrakan data hard disk drive karo program Recovery data pihak katelu. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac pilihan kanggo sampeyan. Iku ngijini sampeyan kanggo waras mundhut data amarga hard kacilakan drive, kesalahan sistem lan ora sengaja pambusakan. Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo mindhai hard drive external tabrakan karo program iki kanggo mriksa cara akeh file sing bisa waras.

Njaluk versi nyoba Wondershare Data Waras lan nindakake tabrakan Recovery hard drive data external.

Download Win Version Download Mac Version

Carane Waras Data saka tabrakan njaba Hard drive? Mung ing 3 Langkah

Kene kita waras data saka tabrakan hard disk drive karo Wondershare Data Recovery kanggo Windows. Pangguna Mac monggo njaluk versi Mac lan nindakake Recovery ing langkah-langkah sing padha.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo nemokake file saka tabrakan hard disk drive

Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare Data Recovery, sampeyan bakal kasedhiya karo 3 mode Recovery, mung minangka sampeyan bisa ndeleng saka gambar ngisor iki. Waras data saka tabrakan hard disk drive, kene kita nyoba karo "Lost Gambar Recovery".

 recover files from crashed external hard drive

Langkah 2 Pilih hardisk tabrakan kanggo Cepet Data

Program bakal dhaptar kabeh sekat lokal lan hard disk drive ing komputer. Sampeyan mung kudu pilih disk drive hard lan klik "Mulai" terus.

recover data from crashed external hard drive

Langkah 3 Centhang file dibalekake lan waras selektif

Scan bakal rampung rauh. Kabeh isi sing ditemokake bakal katampil ing kategori. Dipriksa jeneng berkas kanggo ndeleng apa lagi apa sing wis ilang utawa ora. File gambar, sampeyan malah bisa pratinjau wong.

Banjur sampeyan bisa milih file sing arep waras lan klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo komputer. Lease ora nyimpen file menyang hard disk drive ngendi padha ilang sadurunge.

Cathetan: Sawisé mbalek file, kita Highly suggest sing ndandani hard disk drive kanggo mbokmenawa nggunakake.

recover crashed external hard drive data

About tabrakan Hard Drive njaba Data Recovery:

Yen data ing hard disk drive Panjenengan tabrakan wis rusak logis, iku mokal kanggo waras iku. Iki uga apa Wondershare Data Recovery nawakake versi nyoba. Versi nyoba iki bisa mbantu dipriksa carane akeh file sing bisa waras lan dipriksa apa file ditemokake dening iku apa sing arep nompo utawa ora.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top