Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Waras Deleted Videos saka Nexus 7

Carane Waras Deleted Videos saka Nexus 7

Bubar, Google wis announced sing Android 4.4 KitKat bakal kenek kabeh Nexus 7 nduweni ing mangsa cedhak. Wis kanggo nganyari iki? Padha elinga serep kabeh data ing Nexus 7 sadurunge nganyarke, utawa sampeyan bakal dadi upset sethitik kanggo rusak data penting. Sadurunge KitKat teka, ayo kang pirembagan bab topik liyane page: carane waras video dibusak saka Nexus 7.

Kamungkinan saka Nexus Recovery 7 video

Biasane, video sing disimpen ing kertu SD utawa kertu memori internal nang Nexus 7. Nalika sampeyan mbusak video, mung papan sing njupuk ing kertu wis ditandhani minangka migunani. Sing ngomong, sampeyan bisa nyimpen data anyar ing papan kanggo ngganti video dibusak. Sawise video dibusak diganti, iku saestu katon ing salawas-lawase. Sampeyan uga bisa ngomong iku sing video wis dibusak lan namung bisa dideleng sadurunge iku ditumpuk lan sing duwe kasempatan gedhe kanggo waras iku.

Carane waras video dibusak saka Nexus 7

Boten kados mbusak video ing komputer, sampeyan ora bisa mulihake saka bin Daur-ulang utawa sampah yen sampeyan pengin undelete iku. Waras video saka Nexus 7, sampeyan kudu njaluk alat Nexus 7 Recovery video. Ora duwe? Sampeyan bisa duwe rujukan kene: Wondershare Dr.Fone for Android (Android Data Recovery) , software Recovery data donya pisanan Android kanggo kabeh kedhaftar Android. Iku ngijini sampeyan kanggo waras dibusak video, foto, pesen, kontak, musik lan dokumen saka persil saka telpon Android lan tablet.

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe pisanan nyoba.

Wigati: Kanggo kedhaftar piranti Android, sampeyan bisa ndeleng dhaptar piranti didhukung lan Android kene .

Kaping kabeh, ayo kang mriksa cara Nexus lunak iki Recovery 7 video katon kaya:

how to recover videos from nexus 7

Siapke karya: Sadurunge sampeyan miwiti mbalek video ilang saka Nexus 7, sampeyan kudu ngaktifake USB debugging piranti.

Yen Nexus 7 iku mlaku Android 3.0 kanggo Android 4.1, sampeyan bisa nyetel iku ing cara iki: Setelan < opsi Developer <Priksa USB debugging .
Yen mlaku Android 4.2 utawa mengko, iku sethitik rumit: Setelan < Babagan telpon <Tutul mbangun nomer kanggo kaping pirang-pirang nganti njupuk cathetan Sampeyan ana ing pangembang mod <Back to Setelan < opsi Developer <Priksa USB debugging .

Banjur tindakake langkah ing ngisor iki kanggo njupuk video dibusak saka Nexus 7.

Langkah 1. Sambungake Nexus 7 lan mindhai

Sawise Nerjemahake isoh USB debugging, priksa manawa baterei Nexus 7 luwih saka 20%. Banjur mbukak program lan nyambung Nexus 7 kanggo komputer. Nalika sampeyan njaluk jendhela ing ngisor iki, klik tombol Start kanggo miwiti mindhai Nexus 7 kanggo dibusak video ing.

recover deleted videos from nexus 7

Wigati: Yen sampeyan wis bosok Nexus 7, bakal ana cathetan ing layar piranti lan sampeyan kudu "Allow" iku sak pindai. Banjur bali menyang komputer lan terus mindhai.

Langkah 2. Priksa lan waras video saka Nexus 7

Scan bakal njupuk sing nalika sethitik. Nalika iku ends, sampeyan bisa mriksa kabeh video dibalekake ing kategori Video. Sampeyan bisa obah kabeh kategori lan waras kabeh kanggo komputer, utawa sing selektif bisa milih item sing arep lan waras. Cukup milih cara kaya.

recover videos from nexus 7

Download versi nyoba ngisor kanggo free duwe nyoba saiki!

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top