Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Waras Deleted Videos saka Motorola Droid RAZR

Carane Waras Deleted Videos saka Motorola Droid RAZR

Yen sing maca artikel iki, iku ateges sing looking for cara kanggo waras video dibusak saka RAZR Droid Motorola. Dr.Fone for Android (Android Data Recovery) iku salah siji saka piranti lunak paling apik kanggo waras mbusak data ing smartphone, lan salah siji saka sawijining fitur kanggo waras video delete.

Sadurunge miwiti penjelasan kanggo sampeyan carane nggunakake Dr.Fone waras video delete saka Droid RAZR, aku kudu ngandhani ing sawetara kahanan lan specifications saka piranti lunak.

Sepisanan, sampeyan kudu mungkasi nggunakake RAZR Droid amarga nalika sampeyan mbusak gambar saka telpon, gambar ora babar blas ilang. Iku isih nang endi wae ing memori telpon, nanging yen data anyar rawuh lan nggunakake papan ing memori ngendi foto delete ana, banjur ing titik, ora lunak saged mbalek foto delete Panjenengan. Sing alesan ngapa, kang dianjurake ora kanggo nggunakake smartphone ing titik.

Sareh, Dr.Fone kanggo Android punika alat kuat lan durung dadi prasaja kanggo nggunakake. Kerjane mung ing windows kanggo wayahe (saka windows XP kanggo Windows 8). Syarat minimal sawijining sing 1GHz CPU, 256 RAM lan 1GB Hard-Drive. Bakal Dr.Fone for Android dianggo ing piranti Android (smartphone, tablet) kaya Motorola Droid RAZR, Samsung, HTC, Sony, etc ...

Akhire, Dr.Fone kanggo Android bisa waras saka bosok minangka Motorola Droid RAZR non-bosok.

Yen sampeyan arep kanggo maca liyane babagan Dr.Fone kanggo Android, sampeyan bisa bukak sawijining kaca kanthi ngeklik ing link iki: Dr.Fone for Android utawa klik tombol download ing ngisor iki kanggo miwiti nggunakake piranti lunak.

Mbalek dibusak video saka Motorola Droid RAZR cukup prasaja. Sambungake smartphone menyang komputer lan miwiti aplikasi. Banjur, mung tindakake pandhuan ing layar lan ngenteni Dr.Fone apa kang mantra. Punika rincian liyane langkah-langkah dening-instruction.

Langkah 1. Sambungake Motorola Droid RAZR kanggo komputer

Sawise sampeyan wis diinstal software, please miwiti Dr.Fone for Android. Sampeyan bakal njaluk jendhela utama ing ngisor iki takon sampeyan nyambungake piranti, ing wayahe please plug-in Motorola Droid RAZR kanggo komputer kanggo miwiti proses Recovery.

how to recover videos from motorola droid rarz

Langkah 2. Siapke kanggo mindhai Motorola Droid RAZR

Sawise nyambungake piranti karo komputer ing, Dr.Fone kanggo Android bakal ngenali smartphone lan kanthi otomatis bakal nggawa serep langkah sabanjure. Klik ing wiwitan tombol kapan sampeyan siyap. Iku banjur bakal miwiti nganalisa piranti.

how to recover deleted videos from motorola droid rarz

Langkah 3. nganalisa

Ing jalur iki, Dr.Fone kanggo Android bakal mindhai Motorola Droid RAZR. Iku mung bakal njupuk sawetara detik.

recover lost videos from motorola droid rarz

Langkah 4. Manipulasi Smartphone ing

Banjur, sampeyan bakal weruh pop-up ing Motorola Droid RAZR njaluk sampeyan kanggo ngidini piranti kanggo ing mode pengguna super. Cukup klik ing Allow ing Motorola Droid RAZR lan banjur klik Mulai ing komputer terus proses.

how to recover lost videos from motorola droid rarz

Langkah 5. Mindhai

Ing jalur iki, Dr.Fone kanggo Android wis mindhai kabèh memori saka Motorola Droid RAZR lan mbalek maneh ora mung kontak delete nanging, iku mbalek data liyane ing smartphone kaya contone; Panjenengan foto, pesen, audios, etc ... Gumantung ing ukuran memori saka smartphone, bisa njupuk nalika. Dadi mung santai lan ngenteni Dr.Fone kanggo Android apa kang karya.

recover lost videos from motorola droid rarz

Langkah 6. Preview lan waras video dibusak

Yen sampeyan arep kanggo waras kabeh video, nggawe manawa kothak video ing Column kapisan obah lan klik ing waras tombol. Yen sampeyan arep kanggo pratinjau video banjur pilih video tartamtu sing arep waras, please obah kothak ing jejere video sing arep waras lan klik ing waras.

how to recover lost videos from motorola droid rarz

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe pisanan nyoba.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top