Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane Waras Pictures Deleted saka Hard Drive

Carane Waras Pictures Deleted saka Hard Drive

Aku Bisa Waras Pictures Deleted saka Hard Drive sandi?

Hi everyone, aku sengaja dibusak sawetara foto saka folder Picture ing komputer. Aku guess padha isih ing hard drive komputer kang. Aku mikir bab carane njaluk gambar bali. Aja duwe idea wae?

Panyangka iku tengen. Pictures mbusak ing hard drive ing komputer, panginten sampeyan bisa maneh ngakses langsung. Sadurunge ditumpuk dening data anyar ing hard drive ing komputer, sing gambar dibusak bisa mbalekake karo program pictures Recovery hard drive dibusak.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iku pilihan sing paling apik kanggo waras pictures dibusak saka hardisk komputer Windows utawa Mac. Sampeyan mung perlu sawetara klik kanggo mbalekake gambar dibusak. Download versi nyoba program kanggo mindhai gambar dibusak ing hard drive. Sampeyan uga bisa kanggo pratinjau foto ditemokaké ing hard drive sadurunge Recovery.

Download Win Version Download Mac Version

Waras Pictures Deleted saka Hard Drive ing 3 Langkah

Ayo kang nindakake drive dibusak Recovery gambar hard karo Wondershare Data Recovery kanggo Windows.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti drive dibusak Recovery Gambar hard

Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare Data Recovery ing komputer Windows, sampeyan bakal kasedhiya kanthi sapérangan metode Recovery.

Kene, waras pictures dibusak saka hard drive, ayo kang nyoba "Lost Gambar Recovery" page.

Wigati: Aja nginstal program ing hard drive sing gambar padha dibusak saka.

recover deleted pictures from hard drive

Langkah pemisahan 2 Scan kanggo katon gambar dibusak

Mangga pilih pemisahan sing gambar padha dibusak saka lan klik "Mulai" kanggo miwiti mindhai kanggo ilang gambar.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras gambar saka hard disk drive, Sampeyan kudu nyambungake karo komputer lan priksa manawa iku bisa dikenali dening komputer.

hard drive deleted picture recovery

Langkah 3 Maneh pictures dibusak saka hard drive

Ing pungkasan, gambar dibusak bakal ketemu lan katampil ing jendhela program. Sampeyan bisa pratinjau wong dipriksa carane akeh gambar dibusak bisa mbalekake.

Banjur sampeyan mung kudu milih lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen bali menyang komputer. Lan supaya data bakal ditumpuk, ngene luwih apik supaya gambar mbalekake ing pemisahan liyane.

retrieve deleted pictures from hard drive

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top