Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Deleted Photos from Sony XPERIA Z

Carane Waras Photos Deleted saka Sony XPERIA Z

Ing dina liyane aku ana ing sandi Reuni panuwun kulawarga lan kiwa bukak kunci sandi Sony XPERIA Z ing meja kamar urip. Nalika aku teka maneh, seduluré mischievous sethitik 5 taun iki diputer karo lan kaleresan dibusak sawetara gambar pribadi. Yen mung ana cara kanggo waras fotoku dibusak?

Ana salah siji kasempatan pungkasan saka njupuk potret bali, nanging mung bisa yen durung Panganggoan memori smartphone utawa kertu SD. Thanks kanggo Dr.Fone for Android (Android Data Recovery) dening Wondershare, sampeyan mung lan bisa èfèktif waras bali kabeh jepretan larang regane ing klik ing driji.

Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo nyambung Sony XPERIA Z menyang komputer, miwiti Dr.Fone pangguna-loropaken kanggo piranti lunak Android lan mung tindakake pandhuan. Iku bakal nggawa sampeyan kira-kira 15 20 min kanggo Dr.Fone apa tenung, lan nalika sampeyan lagi nunggu, kok ora njupuk dhewe tuwung saka warung lan mung santai. Banjur, Dr.Fone kanggo Android bakal waras foto dibusak saka smartphone. Uga, karo becik dipikir resik antarmuka, sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau foto dibusak lan milih kang siji pancene pengin waras.

Akhire, lan ora paling, Dr.Fone for Android bisa lan bakal waras luwih akeh tinimbang foto. Iku uga bisa waras video, music, SMS, kontak ...; uga cantik akeh kabeh ing smartphone.

Minangka dadi ngandika, gambar punika worth luwih saka a thousand words supaya sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki langkah dening langkah pandhuan kanggo waras foto dibusak ing Sony XPERIA Z nggunakake Dr.Fone for Android:

Langkah 1. Plug ing Sony XPERIA Z

Plug-ing Sony XPERIA Z menyang komputer Windows nggunakake dongle USB lan miwiti lunak Dr.Fone for Android. Nalika gambar ngisor iki nuduhake munggah ing Dr.Fone, monggo klik ing Mulai tombol.

recover photo from sony xperia z

Langkah 2. Manipulating Smartphone ing

Banjur, smartphone bakal kanthi otomatis nampilake mulihake menu. Sampeyan kudu operate telpon kanthi ngisor iki instruction ing Dr.Fone kanggo piranti lunak Android. Bakal pitutur marang kowe nalika carane nindakake.

recover deleted photo from sony xperia z

Langkah 3. Mindhai

Punika ngendi Piandel mengkono, santai lan ngenteni Dr.Fone kanggo Android apa kang karya

recover lost photo from sony xperia z

Langkah 4. Preview lan waras foto dibusak ing Sony XPERIA Z

Yen sampeyan arep kanggo waras kabeh potret, priksa manawa kothak foto wis obah (anjir. 1) lan klik ing waras (anjir. 2). Yen sampeyan arep kanggo pratinjau foto banjur pilih gambar tartamtu sing arep waras, please obah kothak ing jejere foto sing arep waras (anjir. 3) lan klik ing waras (anjir. 2)

how retrieve deleted photo from sony xperia z

Aran gratis kanggo nyoba Dr.Fone for Android .

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top