Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane mulihake data saka pemisahan dibusak

Carane kanggo mulihake data saka pemisahan dibusak

Apa pembagian?

Pembagian kanggo dibagi panyimpenan massa (contone, hard disk) menyang bagean frutas, lan saben bagean pemisahan, kayata C / D / E / F drive. Umumé ngandika, C drive pemisahan sistem ngendi kita nginstal sistem operasi. Pembagian iku utamané migunani yen kita mbukak luwih saka siji sistem operasi. Contone, sampeyan bisa nyedhiakke siji pemisahan kanggo Windows XP lan liyane kanggo Windows 7.

Cara kanggo mulihake pemisahan?

" Wingi aku iki nginstall Windows XP ing hard drive anyar (desktop). komputer iki disambungake kanggo 2 hard disk drive. Sajrone proses instalasi iku dijaluk kula kanggo ketik drive kanggo instalasi. Tanpa sadhar aku sengaja dibusak pemisahan hard disk drive kang . Saiki nalika nyambung HDD external kanggo Laptop, iku mung nuduhake drive, lan nalika aku klik ing iku, supaya kula Format lan aku mbatalake. Apa ana cara aku bisa mulihake pemisahan lan data ? "

Jawaban iki YES. Banjur apa sing bisa mulihake pemisahan lan data?

Iku gumantung ing meja pemisahan lan boot sektor sing apa pemisahan bisa dikenali dening sistem utawa ora. Yen Tabel pemisahan sektor / boot wis dibusak utawa numpes dening virus, pemisahan bakal siro, ing tembung liyane, sampeyan mikir sing wis dibusak pemisahan lan ilang data ing pemisahan dibusak. Nanging nyatane, data tetep ana, lan padha mung bisa diliwati, supaya sampeyan ora bisa nemu ing My Computer. pemisahan Lost Recovery modul saka Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac , bisa njelasno kabèh hard disk lan ndeteksi pemisahan dibusak , sawise sing bisa waras pemisahan dibusak lan njaluk bali data penting.

Download win version Download mac version

Iku aman kanggo waras pemisahan ilang liwat mbalek Tabel pemisahan utawa boot sektor, kang tegese piranti lunak ora bakal nyoba kanggo nulis data ing pemisahan sing arep dipulihake.

Kene ayo kang njupuk versi Windows minangka conto kanggo waras data saka dibusak utawa ilang pemisahan. Mangga tindakake pandhuan langkah dening langkah.

Miwiti Wondershare Data Recovery. Pindhah menyang "Standard Mode" lan pilih "pemisahan Recovery" ing antarmuka utama.

Restore partition

Langkah 1. Pilih drive fisik sing pemisahan Panjenengan dibusak utawa ilang dumunung, banjur klik "Next".

Recover partition

Langkah 2. Pilih pemisahan lan klik "Mulai"

Kabeh dibusak, format lan ilang sekat bakal kadhaptar. Pilih siji lan miwiti mindhai. Pilih pemisahan ngendi data ilang located.

Recover deleted partition

Tips:
Ing wektu scan gumantung mode Recovery dipilih. Scan bisa njupuk sawetara menit ing Gambar Recovery Lost, utawa nganti jam utawa loro ing Gambar Recovery Raw Sampeyan bisa nyetop utawa ngaso pindai ing tengah proses. Sampeyan duwe pilihan kanggo nyimpen mantan asil scan kanggo Recovery data fokus ing sawayah-wayah tanpa mindhai maneh. Kanggo asil paling apik, sing kudu kanggo ngidini scan rampung.

Langkah 3. Golek file sing arep

Golek data target sing arep waras. Klik 'Waras' kanggo ngetik panggonan antarmuka pilihan. Utawa klik Back to bali menyang antarmuka pilihan pemisahan.

Partition recovery

  • Sampeyan bisa pratinjau gambar, dokumen, lan arsip sadurunge Recovery.
  • Asil scan bakal kadhaptar karo jeneng asli lan path, nalika file kanggo Gambar Recovery Raw bakal kadhaptar miturut format file.
  • File bisa miturut jeneng, ukuran, digawe lan diowahi tanggal.
  • Sampeyan bisa nggunakake file Filter kanggo nelusuri file tartamtu sabenere lan cepet.

Langkah 4. Pilih panggonan panggonan nyimpen data dibalekake

Recover files from deleted partitions

  • Pilih utawa ketik direktori kanggo nyimpen file mbalekake.
  • Kita Highly maringi pitutur sampeyan milih direktori liyane sing bedo saka sumber siji, kanggo wedi sing bakal Panganggoan data sumber pungkasanipun.

Video tutorial saka dibusak / Recovery pemisahan ilang

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top