Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Email Deleted ing Outlook

Carane Waras Deleted Email ing Outlook

Kamungkinan saka Mbalek dibusak email ing Outlook

Yen sampeyan lagi pengguna Outlook, sampeyan kudu ngerti iku kabeh email sing wis dibusak sing disimpen ing "Item dibusak" folder. Nalika ora sengaja mbusak email penting, sampeyan bisa nemokake iku dening hak ngeklik "Item dibusak" folder kanggo waras email dibusak ing Outlook karo ease. Nanging, mung mbayangno: Apa yen dibusak email ing "dibusak Item" folder? Iku bisa kanggo waras email Outlook iki? Ya, iku mesthi bisa kanthi nggunakake Recovery data , anggere email dibusak ora bakal ditumpuk.

Njupuk tindakan cepet: carane waras email dibusak saka Outlook

Kanggo nggawe manawa email Outlook dibusak bisa mbalekake kasil, program Recovery data dipercaya lan migunani banget penting. Aku wani nyaranaké Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Loro ngaktifake sampeyan apa Recovery saka Outlook, Outlook Express, Outlook 2010, 2007, 2003, etc .. Milih versi tengen miturut sistem operasi.

Sampeyan bisa nyoba versi nyoba gratis ngisor iki kanggo mangerteni dibusak email Outlook. Mung njupuk cobi!

Download win version Download mac version

Wigati: Nalika nemokake email dibusak, ngene luwih nyimpen asil scan yen sampeyan arep waras mengko, marga safety kang.

Sabanjure, ayo kang waras dibusak email Outlook ing Windows OS langkah dening langkah bebarengan.

Step1. Pilih mode Recovery

Miturut katrangan saka saben mode Recovery, "Lost Gambar Recovey" iku pilihan sing paling apik kanggo waras email dibusak ing Outlook. Pilih lan terus kanggo langkah sabanjure.

recover deleted email outlook

Step2. Pilih Macintosh HD kanggo mindhai

Pilih hard drive program email Outlook wis disimpen kanggo mindhai email dibusak. Uga, kanggo nyaring asil scan, sampeyan bisa "Pilih Gambar Kind" minangka "Email", lan mriksa "Aktifake jero Scan" kanggo nambah kamungkinan saka Recovery email.

recover deleted email in outlook

STEP3. Mriksa lan waras email Outlook dibusak

Sawise pindai, kabeh email Outlook dibalekake sing ditemokaké lan ditampilake. Sampeyan bisa mriksa lan waras kabeh karo siji klik.

recover deleted email from outlook

Oke, sing kabeh. Sampeyan bisa miwiti dening dhewe saiki!

Ana salah siji bab sing shoud mbayar manungsa waé kanggo iku: Aja nyimpen file mbalekake ing Panggonan orginal maneh. Golek pemisahan liyane utawa disk njaba kanggo nyimpen mau, kanggo wawasan safety.

Video tutorial saka dibusak Recovery email Outlook

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top