Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Best Way Waras Deleted Cathetan iPad 2/3

Best Way Waras Deleted Cathetan iPad 2/3

Kahanan mundhut data

"Apa sing bisa waras cathetan dibusak ing iPad 3? Aku duwe sawetara cathetan penting sengaja dibusak saka Pendhaftaran iPad 3. Aku ora duwe serep kanggo wong-wong mau. Saiki, Aku wonder yen ana apa kasempatan aku bisa nompo. Mangga maringi kula saran. "

Ana persil saka kahanan mundhut data kasebut ing ndhuwur. Nalika sampeyan dibusak cathetan saka iPad, ana sawetara tips sing perlu kanggo njaga ing atine.

2 tips migunani kanggo mundhut data

1. Setel iPad menyang mode pesawat langsung.
2. Mungkasi nggunakake iPad kanggo apa-apa.

Ngelengke iki loro tips bisa njamin kasempatan luwih saka mbalek cathetan dibusak ing iPad 2 lan iPad 3. Sawise sampeyan terus nggunakake iPad, sampeyan bakal nggawe data anyar ing. Data ilang tenan dadi mung nalika iku ditumpuk. Mulane, iku penting banget kanggo nglindhungi iPad saka digunakake sadurunge waras cathetan ilang ing.

Apa sing perlu kanggo mbalek maneh cathetan ing iPad 3/2

Wondershare Dr.Fone kanggo iOS , Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac)

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba for free.

Download Win Version Download Mac Version

Waras cathetan dibusak saka iPad 2 / iPad 3 ing langkah-langkah

Ora ketompo sing nggunakake versi Windows utawa versi Mac saka Wondershare Dr.Fone kanggo iOS, antarmuka program lan langkah Recovery padha. Sing ngomong, guide punika cocok kanggo mbalek maneh cathetan ing iPad 2/3 ing Windows lan Mac OS X.

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS menehi sampeyan karo rong jinis mode Recovery: Waras saka iOS Piranti lan Waras saka iTunes Serep Gambar. Wiwit sampeyan ora duwe file serep iTunes, Cara paling apik wis nyoba kanggo waras saka iOS piranti.

Langkah 1. Mbukak program lan nyambung iPad 2/3

Saiki, mbukak program ing komputer sawise masang iku. Banjur nyambung iPad 2 utawa iPad 3. Nalika program ngenali iPad, bakal nuduhake sampeyan jendhela minangka nderek.

how to recover deleted notes on ipad 2

Langkah 2. Cepet iPad 2 / iPad 3 cathetan dibusak

Sabanjure, ing bab mung sing perlu dilakoni iku ngeklik ing Mulai Scan tombol nuduhake ing jendhela ndhuwur. Banjur program bakal ing proses mindhai iPad. Aja nyopot sambungan iPad sak pindai, utawa sampeyan bakal kudu miwiti liwat.

recover deleted notes on ipad 3

Langkah 3. Preview lan waras cathetan ing iPad 2 / iPad 3

Nalika scan iku liwat, sampeyan bisa pratinjau cathetan ditemokake sadurunge Performing Recovery. Klik ing Cathetan pilihan ing sisih kiwa saka jendhela, lan sampeyan bisa maca kabeh cathetan dibalekake ana. Banjur obah item sing arep lan klik ing Waras tombol kanggo nyimpen ing komputer.

how to recover deleted notes on ipad 3

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba saiki!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top