Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Deleted Movie Recovery: 3 Langkah Waras Film dibusak

Deleted Movie Recovery: 3 Langkah Waras Film dibusak

Aku Bisa Waras Deleted Film?

Aku dibusak kabeh film karo SHIFT + Busak ing dadakan. Padha bab 30 GB film favorit. Aku supaya Getun saiki. Mangga kula bantuan kanggo waras! Sembarang gagasan?

Sing film dibusak ora musna bener permanen. Padha mung dadi ora bisa diliwati. Padha bakal ilang selawase nalika data anyar overwrites papan padha digunakake kanggo nemokake. Iki tegese sampeyan bisa nemokake film dibusak anggere sampeyan wis ora sijine data anyar menyang drive.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iku program Recovery pihak katelu sing ngijini sampeyan kanggo waras film karo ease, ora prakara film wis ilang amarga ora sengaja pambusakan, serangan virus, sistem kacilakan utawa alasan liyane. Iku kanthi kompatibel karo Windows komputer / Mac, kamera digital, piranti panyimpenan external, sel telpon, USB flash drive lan piranti panyimpenan liyane. Versi nyoba Wondershare Data Recovery kasedhiya kanggo sampeyan kanggo mindhai piranti supaya sampeyan bisa mriksa apa film ketemu apa sing arep nompo utawa ora.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Deleted Movie Recovery ing 3 Langkah

Kene ayo kang waras film karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Yen sampeyan nggunakake Mac, sampeyan bisa nemokake film ing langkah-langkah kang padha karo versi Mac.

Langkah 1 Bukak program lan milih mode Recovery

Sawise ngetokake Wondershare Data Recovery, sampeyan bakal weruh Window minangka ngisor layar. Sampeyan bakal ana 3 mode Recovery. Waras film dibusak, ayo kang nyoba "Lost Gambar Recovery" mode bebarengan.

Wigati: Ing mode Recovery loro sing migunani banget, nanging padha njupuk wektu maneh kanggo mindhai lan padha ora nyedhiyani jeneng berkas asli ing asil mindhai.

recover deleted movies

Langkah 2 Cepet hard drive utawa folder tartamtu ngendi sampeyan dibusak film

Program bakal dhaptar kabeh sekat lan piranti panyimpenan disambungake ing komputer. Sampeyan mung kudu pilih salah siji sing arep nompo film saka lan klik "Mulai" kanggo mindhai kanggo film dibusak. Sampeyan uga bisa "Aktifake jero Scan" kanggo asil mindhai luwih.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras film dibusak saka piranti panyimpenan external, please priksa manawa piranti bisa uga disambungake karo komputer.

recover data from crashed external hard drive

Langkah 3 Centhang jeneng film lan waras film selektif

Nalika scan iku liwat, kabeh file sing ditemokake bakal katampil ing kategori lan dalan. Sampeyan bisa nelusuri film kanthi jeneng ing garis telusur. Nalika mriksa film sing arep mulihake, sampeyan bisa klik "Waras" kanggo nyimpen bali menyang komputer.

recover movies

Wigati: Aja nyimpen film mbalekake bali menyang lokasi asli, utawa padha bakal ditumpuk.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top