Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > iWork Gambar Recovery: Carane Waras Deleted iWork File

iWork Gambar Recovery: Carane Waras Deleted iWork File

Aku Bisa Waras Deleted iWork berkas Mac?

Ok, aku duwe masalah bab aplikasi iWork ing Mac. Aku dibusak file iWork salah lan aku wis ora nyelarasake menyang iCloud durung. Iku intine aku kudu nggunakake sesuk. Aku wis dicenthang Trash banget, nanging aku ora nemokake iku ana. Aku perlu bantuan kanggo waras file iWork dibusak. Aja duwe sawetara sakantor apik?

aplikasi iWork kaya Apple kantor lunak ing Mac. Sampeyan bisa gampang nggawe lan ngedit intine, kaca lan nomer karo aplikasi iWork ing Mac. Nanging, file iWork isih bisa ilang amarga saka OS fault, pambusakan, korupsi utawa malah infèksi virus. Biasane sampeyan bisa nemokake file iWork saka iCloud. Yen iCloud punika helpless, sampeyan ora kudu kuwatir banget banget. Ana isih lunak Recovery file iWork sing bisa mbantu.

Wondershare Data Recovery for Mac iku program kuwi sing bisa kanggo nemokake file iWork ilang amarga ora sengaja pambusakan, format unintentional saka pemisahan, lan malah sistem kesalahan. Iku waras kabeh jinis-jinis file ing aplikasi iWork, klebu kaca, intine lan nomer. Plus, aplikasi kuat iki kompatibel karo Recovery file iWork ing kabeh komputer Mac, kalebu Macbook, iMac, Macbook Air, Macbook Pro, etc.

Download Mac Version

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery for Mac kanggo nemokake file iWork dibusak ing Mac saiki!

3 Langkah Waras Deleted iWork File

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Recovery file iWork

Sawise ngetokake Wondershare Data Recovery for Mac, sampeyan bakal weruh antarmuka minangka Kaca. Sampeyan bisa mangerteni saben mode Recovery dienggo dening maca pandhuan ing jendhela.

Kanggo nemokake dibusak, format file iWork ilang utawa rusak, sampeyan bisa njupuk "Lost Gambar Recovery" mode minangka nyoba page.

recover deleted iwork files

Langkah 2 Scan pemisahan / volume ngendi file iWork Panjenengan padha ilang saka

Banjur program bakal ndeteksi lan nuduhake kabeh volume / sekat ing Mac. Lan mung kudu milih salah siji sing arep kanggo nemokake file iWork dibusak saka lan klik "Scan" kanggo nelusuri iku.

Wigati: Sampeyan bisa "Aktifake jero Scan" kanggo nemokake file iWork saka disk format.

recover deleted iwork file on mac

Langkah 3 waras dibusak file iWork ing Mac

Nalika mindhai rampung, sampeyan bisa pratinjau file iWork ketemu dipriksa apa file iWork ilang bisa mbalekake utawa ora.

Banjur sampeyan bisa menehi tandha file iWork sing lagi arep mulihake lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen bali menyang Mac.

Wigati: Kanggo supaya data bakal ditumpuk, please ora nyimpen file iWork mbalekake partisi sing asli.

iwork file recovery

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top