Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Waras Deleted File saka Windows Vista

Carane Waras Deleted File saka Windows Vista

Bisa Waras Deleted File saka Windows Vista?

Hey aku tak masalah kene. Bocah anakku dibusak dokumen karya saka komputer lan banjur aku ngankat Recycle Bin tanpa kadhaton apa wis rampung. Bisa wong ngomong cara kanggo nemokake file dibusak saka komputer Windows Vista? Aku appreciate sampeyan akeh banget yen sampeyan bisa offer kula sawetara tips migunani. Best regards.

Sampeyan bisa tansah mulihake file dibusak saka Daur-ulang Bin ing komputer Windows Vista yen sampeyan wis ora disuntak iku. Lan malah yen Daur-ulang Bin wis ngankat, sampeyan lagi isih kaya waras file dibusak saka komputer Windows Vista dening nggunakake piranti lunak Recovery data pihak katelu.

File sing dibusak bakal ilang permanen mung nalika lagi ditumpuk dening data anyar ing komputer. Iki tegese anggere tumindak cukup cepet, file dibusak bisa mbalekake karo Windows Vista program Recovery file-deleted kaya Wondershare Data Recovery kanggo Windows. Resiko-free lan alat gampang kanggo nggunakake iki nulung sampeyan kanggo nemokake file dibusak saka Windows Vista karo ease, ora ketompo carane padha dibusak. Bubar, sampeyan bisa kanthi gampang waras kabeh file dibusak saka komputer Windows Vista, kayata musik, file document, video, gambar, etc.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba alat kanggo miwiti Windows Vista dibusak Recovery file saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Waras Deleted File saka Windows Vista ing 3 Langkah

Wigati: Mangga ora nginstal program ing pemisahan / drive ngendi file padha dibusak saka komputer Windows Vista.

Langkah 1 waras data saka Windows Vista dibusak karo "Lost Gambar Recovery" mode

Miwiti program ing komputer Windows Vista lan sampeyan bakal weruh jendhela minangka Kaca. Kene alat bakal nyedhiyani 3 mode Recovery kanggo sing: "Lost Gambar Recovery", "Raw Gambar Recovery" lan "pemisahan Recovery".

Kanggo nemokake file dibusak saka komputer Windows Vista, pilih "Lost Gambar Recovery" mode kanggo miwiti.

recover deleted files from windows vista

Langkah 2 Cepet pemisahan / drive ngendi file padha dibusak saka komputer Windows Vista

Sampeyan bisa milih pemisahan / drive saka sing arep waras file dibusak lan klik "Mulai" tombol supaya program file scan ing.

windows vista deleted file recovery

Langkah 3 Waras file dibusak saka komputer Windows Vista

Nalika mindhai iku liwat, kabeh cacahé ono ing mentas pemisahan / drive bakal katampil ing "Path" lan "Gambar Koleksi" kategori. Sampeyan bisa pratinjau gambar ketemu utawa jeneng tampilan file dipriksa apa file dibusak bisa njupuk saka komputer Windows Vista.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani file dibusak lan klik "Waras" tombol ing jendhela nyimpen bali menyang komputer.

Supaya data bakal ditumpuk, please ora supaya file mbalekake bali menyang asli pemisahan / drive.

recover deleted data from windows vista

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top