Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Deleted File saka Nokia N97

Carane Waras Deleted File saka Nokia N97

nokia n97 recovery

Iku bisa kanggo nemokake file dibusak saka Nokia N97?

Sengaja dibusak file saka Nokia N97? Mangga aja ing gupuh utama. Iku babar blas posso mari dibusak foto, video lan audio saka telpon Nokia N97.

Apa? Nalika nerangake telpon pinter, ana biasane kertu memori nang, digunakake kanggo nyimpen file media kaya musik, gambar lan video. Nalika sampeyan mbusak file, Panggonan ing kertu memori digunakake kanggo disimpen sing file wis ditandhani minangka kothong lan kasedhiya kanggo file anyar, lan dibusak file dadi siro. Yen sampeyan durung sijine file anyar, sampeyan bisa kanthi gampang waras sing file dibusak saka kertu memori ing Nokia N97.

Carane waras foto dibusak & video saka Nokia N97

Kanggo njupuk file dibusak saka Nokia N97, sampeyan kudu njaluk alat Recovery Nokia N79 sadurunge dilakoni tindakan liya. Milih program dipercaya penting banget, amarga sawetara gedhe-gedhe ora bisa ngrusak file ilang lan nggawe wong unrecoverable. Yen sampeyan ora duwe idea apik wis, cobanen Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac ? Loro-lorone padha kebak ndhukung Recovery foto, video lan file audio saka Nokia N97, ora ketompo yen lagi ilang amarga pambusakan, format utawa digunakake inaccessibility. Iku mung njupuk sing sawetara menit kanggo nompo kabeh file ilang ing 3 langkah.

Nyoba versi nyoba gratis lunak Recovery Nokia N97 iki saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras kabeh cacahé ono mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Step1. Bukak program Recovery Nokia N97

Sawise ngundhuh lan nginstall program ing komputer, miwiti saiki, lan sampeyan bakal oleh antarmuka minangka Kaca. Klik "Mulai" tombol kanggo miwiti Nokia N97 Recovery berkas. Kangge, priksa manawa telpon Nokia N97 wis disambungake uga kanggo komputer.

nokia n97 recovery

Step2. Cepet Nokia N97 kanggo file ilang

Kene Nokia N97 katon minangka huruf drive. Pilih lan wiwiti nelusuri file ilang saka telpon Nokia N97 kanthi ngeklik "Scan" tombol.

recover deleted photos from nokia n97

STEP3. Preview lan waras foto & video saka Nokia N97

Langkah pungkasan saiki. Sampeyan bisa pratinjau kabeh potret lan dipriksa iku file sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer karo siji klik.

retrieve deleted photos from nokia n97

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing Nokia N97 utawa kertu memori maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top