Kabeh TOPICS

+

Carane Waras Deleted Email File

Biasane, nalika mbusak email ing program email, iku dipindhah kanggo folder item dibusak, sing ngijini sampeyan kanggo njaluk maneh nalika sampeyan kudu, nanging yen sampeyan disuntak folder item dibusak, sampeyan ora bisa waras email dibusak cara maneh. Sampeyan mbutuhake Recovery data alat kang ngijini sampeyan kanggo waras email dibusak saka Outlook, Outlook Express, Apple Mail, Mozilla EML, AOL Web Email, etc.

1 Carane Waras Deleted Email

A email dibusak wis ora nemen dibusak ing salawas-lawase. Iku mung ditandhani minangka dibusak lan program email ora nampilake. Sampeyan bisa gampang waras email dibusak sadurunge iku overwrtitten. Kanggo nemokake Recovery data dipercaya, rujukan iku Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Loro-lorone ndhukung Recovery saka Outlook, AOL Web Email, Mozilla EML, Netscape Email Message, Generic Email Message, Apple Mail, lan liyane. Pilih versi tengen sing cocog karo komputer.

mp4 in mp3 umwandeln

Wondershare Data Recovery

  • Waras file ing 550+ format (Photos, Video & Audio file, Documents, Email, Archives) saka panyimpenan komputer cepet, aman lan rampung.
  • 3 Recovery Modes kanggo mbantu waras file ilang ing macem-macem kahanan
  • Ndhukung Recovery data saka bin Daur-ulang, hard drive, kertu memori, lampu kilat drive, kamera digital lan camcoders
  • Pratayang sadurungé Recovery ngijini sampeyan kanggo nindakake Recovery Milih
  • Didhukung OS: Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OS X (Mac OS X 10.6, 10.7 lan 10.8, 10.9, 10,10 Yosemite) ing iMac, MacBook, Mac Pro etc.

Wigati : Nalika nemokake email dibusak, ngene luwih nyimpen asil scan yen sampeyan arep waras mengko, marga safety kang.

Sabanjure, ayo kang nyoba prgram Windows versi langkah dening langkah kanggo waras email dibusak. Nginstal lan mbukak program ing komputer, lan sampeyan bakal oleh antarmuka minangka Kaca. Klik "Next" kanggo miwiti.

recover deleted email

Step1 Pilih waras email dibusak

Mriksa "Email" kene minangka jinis file sing arep waras lan menyang "Next".

how to recover deleted email

Step2 Pilih lokasi ing ngendi email dibusak wis dibusak

Umumé, lokasi punika drive C. Yen sampeyan lagi ora yakin bab iku, sampeyan bisa mriksa kabèh komputer minangka lokasi.

recover a deleted email

STEP3 Aktifake scan jero

Sampeyan lagi mestine kanggo ngaktifake scan jero. Bisa menehi kasempatan luwih apik kanggo waras email dibusak. Banjur miwiti mindai email dibusak.

how to recover a deleted email

Step4 Priksa banjur waras email dibusak

Sawise pindai, sampeyan bisa mriksa email siji ditemokaké siji. Banjur waras, lan nyimpen.

how to recover deleted email

Saiki, sampeyan bisa ngimpor email mbalekake kanggo program email. Iku cantik gampang. Njupuk Outlook minangka conto. Mbukak Outlook, lan pilih file> Impor> Pesen-pesen ... saka menu ing Outlook (Express), lan golek file mbalekake banjur ngimpor. Sing kabeh. Coba iku dhewe!

2 Video tutorial Recovery email dibusak

Download win version Download mac version

Top