Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > 2 Cara kanggo Waras Lost Data kanggo Jailbroken iOS 9 / iOS 8 iPhone / iPad / iPod

2 Cara kanggo Waras Lost Data kanggo Jailbroken iOS 9 / iOS 8 iPhone / iPad / iPod

Kita wis rampung survey, takon wong apa padha arep jailbreak iOS 9 utawa iOS 8 ing tutul iPhone, iPad utawa iPod karo Pangu. Ing asil nuduhake yen 61% wong wis arep jailbreak iOS 9 utawa iOS 8 karo alat temtunipun. Sing akèh. Jailbreaking iOS 9 utawa iOS 8, ​​manawa, bakal entuk manfaat pangguna piranti iOS kathah. Nanging, Pangu sampun ngasilaken ing mundhut data nalika jailbreaking iOS 9 lan iOS 8, ​​utamané foto. Yen sampeyan wis ilang foto, pesen, kontak, cathetan, tanggalan lan liyane ing piranti iOS nalika jailbreaking iOS 8 utawa iOS 8.1, ana kasempatan kanggo sing waras data ilang kanggo iOS jailbroken 9 utawa iOS 8 piranti.

Sadurunge njupuk mudhun kanggo tugas mbalek data ilang kanggo iOS jailbroken 9 utawa iOS 8 piranti, bab pisanan do download Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Recovery data) . Iku # 1 lunak Recovery data ing donya kanggo iPhone, iPad lan iPod. Sapunika, iku kebak kompatibel karo iOS 9 lan iOS 8.

Download versi nyoba gratis iOS 9 piranti Recovery data ing ngisor iki kanggo duwe cobi.

Download win version Download mac version

Solusi 1. nemokake Lost Data langsung saka Jailbroken iOS 8 / 8.1 Piranti

Langkah 1. Sambungake piranti iOS 9 utawa iOS 8 karo komputer liwat kabel USB sawijining. Download Wondershare Dr.Fone kanggo iOS. Nginstal lan miwiti ing komputer. Saka jendhela utama, klik Waras saka iOS Piranti lan klik Mulai Scan supaya program cepet piranti.

Download win version Download mac version

recover lost data in iOS 8 jailbreaking

Langkah 2. Bakal njupuk sawetara kanggo program iki kanggo mindhai iOS jailbroken 9 utawa iOS 8 piranti. Sawise scan lengkap, sampeyan bisa ndeleng kabeh data ketemu wis diurutake menyang kategori ing sisih kiwa saka jendhela. Aktifake Mung tampilan dibusak item pilihan ing ndhuwur jendela kanggo nuduhake data ilang mung. Pratinjau data kanggo ndeleng apa iku salah siji sing perlu utawa ora. Nalika arep waras iku, mriksa data lan klik Waras kanggo nyimpen ing komputer. Kanggo cathetan, kontak lan pesen, sampeyan bisa klik Waras Komputer nyimpen ing komputer utawa klik Waras Piranti kanggo nyimpen bali menyang jailbroken iPhone, iPad utawa iPod tutul.

recover iOS 8.1 jailbreaking lost data

Solusi 2. nemokake Lost Data kanggo Jailbroken iOS 9/8 Piranti saka iTunes Serep

Aku manawa sampeyan wis gawe serep piranti sadurunge jailbreaking iOS 9 utawa iOS 8, tengen? Ok, yèn mangkono, sampeyan bisa tindakake langkah ing ngisor iki kanggo waras data ilang kanggo jailbroken iPhone, iPad utawa iPod kanthi retrieving data saka file serep iTunes.

Langkah 1. Ing jendhela utama, klik Waras saka iTunes serep Gambar . Pilih paling anyar iTunes file serep kang ngandhut data sing perlu. Klik Mulai Scan supaya data extract program saka berkas iTunes serep. Nalika pindai wis rampung, sampeyan bisa ndeleng kabeh file sing diurutake menyang kategori.

Download win version Download mac version

recover lost data in iOS 8 jailbreaking

Langkah 2. Priksa file sing perlu kanggo pratinjau wong pisanan. Yen lagi file sing pancene kudu, klik Waras kanggo nyimpen ing komputer. Kanggo cathetan, kontak lan pesen, sampeyan uga bisa waras kanggo jailbroken iOS 9/8 piranti kanthi ngeklik Waras Piranti .

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba karo iPhone dikunci saiki!

recover iOS 8.1 jailbreaking lost data

Pilih: Sampeyan bakal Gunakake Pangu kanggo jailbreak iOS 9 utawa iOS 8?

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top