Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Data saka Virtual Disk

Carane Waras Data saka Virtual Disk

Aku Bisa Maneh Data saka Virtual Disk

Aku duwe disk virtual sing nduweni data terkenal ing komputer, nanging aku ora bisa ngakses wiwit wingi. Iku ana apa cara kanggo ngakses disk virtual sandi? Yen ora, iku ana apa cara kanggo waras data? Matur nuwun!

Iku hard kanggo ngomong apa sampeyan bisa ngakses disk virtual utawa ora. Nanging bisa waras data saka virtual disk yen durung ditumpuk dening data anyar ing komputer utawa hard drive èksternal panjenengan.

Ana akeh program virtual Recovery data disk ing Internet sing bisa kanggo nompo data. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac pancen siji sing cocog karo sampeyan paling. Ora file prakara ing disk virtual padha ilang amarga karusakan pemisahan, pambusakan pemisahan lan format pemisahan, program iki bakal mbalekake kanthi gampang. Karo antarmuka gampang kanggo nggunakake lan pangguna-loropaken, sampeyan bakal nemokake file kaya video, gambar, file audio, dokumen lan luwih saka disk virtual karo ease.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery saka ngisor. Versi nyoba iki ngijini sampeyan kanggo mindhai disk virtual supaya minangka kanggo mriksa cara akeh file ilang ing disk virtual bisa mbalekake.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Virtual Disk Data Recovery ing 3 Langkah

Ayo dadi njupuk versi Windows Wondershare Data Recovery minangka nyoba kanggo njupuk data saka virtual disk. Pangguna Mac bisa proses operasi padha apa Recovery.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Recovery disk virtual

Sawise mlaku Wondershare Data Recovery ing komputer, sampeyan bakal menehi karo 3 mode Recovery: Ilang Gambar Recovery, pemisahan Waras lan Gambar Recovery Raw.

Wiwit virtual disk kaya pemisahan ing komputer, ayo kang milih "Recovery pemisahan" mode kanggo miwiti.

Wigati: Yen virtual disk disetel ing hard disk drive, please priksa manawa iku bisa uga-karo komputer.

recover data from virtual disk

Langkah 2 Pilih disk virtual kanggo mindhai file ing

Sampeyan bakal kudu milih drive fisik sing disk virtual disetel lan klik "Next" tombol terus.

virtual disk data recovery

Banjur sampeyan mung kudu milih pemisahan saka disk virtual lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai iku.

retrieve data from virtual disk

Langkah 3 Waras data saka virtual disk

Nalika pindai wis rampung, ketemu file ing disk virtual bakal katampil ing jendhela program. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa apa file sing kudu bisa njupuk utawa ora.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani data sing arep kanggo mbalekake lan klik "Waras" tombol supaya wong-wong mau ing komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen file mbalekake bali menyang disk virtual sak Recovery.

virtual disk recovery

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top