Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Data saka Media Dipindhah

Carane Waras Data saka Media Dipindhah

Bisa Waras Deleted File saka Media Dipindhah?

Aku duwe USB dipindhah flash drive kang nyimpen sawetara karya photography sandi. Sayange bocah sandi salah dibusak kabeh mau. Aku sibuk banget kanggo nransfer menyang komputer. Ana sawetara solusi kanggo waras pictures dibusak saka iku? Thanks.

Media sing bisa dicopot luwih lan luwih wiyar dipigunakaké kanggo panyimpenan data saiki. Nanging, data ing media sing bisa dicopot bisa ilang amarga pambusakan, format, infèksi virus utawa malah sistem kesalahan. Nalika file sing ilang saka media sing bisa dicopot, lagi ora bener ilang. Padha ditandhani minangka data ora bisa diliwati lan bakal nunggu data anyar kanggo Panganggoan wong. Iki tegese sampeyan bisa waras data saka media sing bisa dicopot anggere data ora bakal ditumpuk.

Waras data saka media sing bisa dicopot, ngene luwih mungkasi nggunakake lan madosi program Recovery data media sing bisa dicopot kanggo mbantu. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac alat kuwi sing ngijini sampeyan kanggo waras data saka kabeh jinis media sing bisa dicopot, kalebu hard disk drive, USB drive, kertu memori, lan sapiturute Karo, sing effortlessly bisa nompo file kaya gambar, video, document file, file audio lan luwih saka piranti penyimpenan sing bisa dipindah Panjenengan.

Njaluk versi nyoba kanggo waras data saka media sing bisa dicopot saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Dipindhah Media Data Recovery ing 3 Langkah

Kita bakal nindakake Recovery karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Lan sadurunge kita njaluk iku diwiwiti, pesthèkaké sing media sing bisa dicopot Panjenengan bisa uga-karo komputer.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Recovery data media sing bisa dicopot

Miwiti Wondershare Data Recovery ing komputer lan sampeyan bakal weruh antarmuka minangka gambar ngisor iki nuduhake.

Kene sampeyan bisa njupuk "Lost Gambar Recovery" mode minangka nyoba.

recover data from removable media

Langkah 2 Cepet media sing bisa dicopot kanggo katon kanggo file ilang

Ing langkah iki, sampeyan mung kudu milih media sing bisa dicopot lan klik "Mulai" tombol supaya program mindhai.

Yen file ing media sing bisa dicopot Panjenengan padha ilang amarga format, pilih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

recover files from removable media

Langkah 3 Waras File saka Media Dipindhah

Sawise mindhai, kabeh isi mentas ing media sing bisa dicopot bakal katampil ing "Koleksi Gambar" utawa "Path" kategori. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa apa data ilang bisa mbalekake utawa ora. Sampeyan uga bisa kanggo pratinjau gambar ketemu banget.

Banjur sampeyan mung kudu pilih file sing perlu lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Kanggo nyegah file dibalekake saka kang bakal ditumpuk, please ora nyimpen bali menyang media sing bisa dicopot sak Recovery.

removable media data recovery

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top