Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Data saka salah Disk

Carane Waras Data saka salah Disk

Bisa Maneh Data saka salah Disk?

Aku njupuk hard disk saka notebook broken mine. Aku banjur nyoba kanggo nyambung karo komputer liyane. Iku iki mestine bisa nggoleki. Nanging komputer dhateng kula sing hard disk "Dynamic & Bener". Saiki aku biso kanggo mbukak. Aku ora ngerti apa kedaden, nanging aku pancene kudu file ing disk sing bali. Iku ana apa cara sing aku bisa nglakoni? Mangga kula bantuan.

Kaping kabeh, masalah iki Jeksa Agung bisa ngetokake normal yen sampeyan pengin nyambung lan disk drive hard karo komputer. Iki ora ateges sing hard disk drive wis bejat. Mengkono amarga "MBR SULAYA" utawa kasalahan sistem liyane.

Kabar apik sing isih bisa waras data karo program Recovery data disk bener kaya Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Program iki kanggo mbiyantu waras meh kabeh jinis-jinis file saka disk bener, kayata foto, file audio, video, dokumen lan liyane. Karo, sampeyan mung kudu kanggo mindhai disk bener banjur pilih file sing arep waras.

Download versi nyoba Wondershare Data Waras kanggo nompo data saka disk bener saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake salah Disk Data Recovery ing 3 Langkah

Guide ngisor iki adhedhasar versi Windows Wondershare Data Recovery. Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa proses Recovery karo versi Mac karo langkah padha.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti

Nalika launched program ing komputer, sampeyan bakal njaluk mode Recovery ing ngisor iki ing jendhela wiwitan sawijining: "Lost Gambar Waras", "pemisahan Recovery" lan "Gambar Recovery Raw".

Kene kanggo waras data saka disk bener, ayo kang pilih "pemisahan Recovery" mode page.

recover data from invalid disk

Langkah 2 Cepet disk bener kanggo nelusuri data ilang

Saiki sampeyan kudu milih hard disk drive lan klik "Next" tombol terus.

invalid disk data recovery

Kene kabeh sekat ing disk bener bakal ditampilake ing jendela. Mangga pilih salah siji sing arep waras data saka lan klik "Mulai" kanggo mindhai file ilang.

retrieve data from invalid disk

Langkah 3 Waras data saka disk bener

Kabeh isi ditemokaké ing disk bener bakal katampil ing jendhela. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas yen sampeyan arep mriksa cara akeh file ing disk bener bisa mbalekake.

Ing pungkasan, sing mung perlu kanggo pilih file sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing sekat ing komputer.

retrieve data from invalid disk

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top