Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane Waras Data sawise Hard Drive Crash

Carane Waras Data sawise Hard Drive Crash

Bisa Waras Data saka tabrakan Hard Drive?

Mangga bantuan kula! Laptop sandi tabrakan ing dadakan lan aku ora betah urip maneh iku. Aku njupuk hard drive sawijining metu lan nyambungake karo notebook liyane. Banjur masalah rawuh. Aku ora bisa ndeleng huruf drive ing notebook nanging aku meh bisa ngakses hard drive sandi. Nanging aku kudu file sandi ing hard drive. Bisa wong ngomong carane?

Yen hard drive wis babar blas bejat, iku meh mokal kanggo sampeyan nompo data ilang ing. Apa sampeyan bisa nindakake iku mung kanggo nyoba kanggo ndandani iku. Begjanipun, hardisk tabrakan isih bisa dikenali dening komputer, panginten misale jek sing ora duwe kasempatan kanggo ngakses.

Karo drive kacilakan program Recovery data hard kaya Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac , sampeyan bisa kanthi gampang lan aman waras data saka hard drive tabrakan. Program khusus iki menehi kasempatan kanggo duwe total mindhai ing hardisk tabrakan, lan sampeyan bakal bisa kanggo nompo meh kabeh jinis file saka iku, kalebu video, gambar, file audio, file document, etc.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba program kanggo miwiti Recovery data driver kacilakan hard saiki. Mangga pilih versi nengen kanggo sistem operasi komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Waras Data sawise Hard Drive Crash ing 3 Langkah

Ora ketompo sampeyan bisa utawa ora bisa mbukak, bab sing paling penting iku hard disk tabrakan bisa disambungake karo komputer lan dikenali minangka hard drive.

Saiki ayo kang nindakake drive kacilakan Recovery data hard karo versi Windows Wondershare Data Recovery.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo mbalek data sawise kacilakan disk

Sampeyan bakal kasedhiya karo 3 mode Recovery sawise ngetokake program lan nyetel program kanggo "Standard Mode".

Awit kita arep waras data saka kabèh tabrakan hard drive, ayo kang pilih "pemisahan Recovery" minangka nyoba. Mode iki mbantu proses Recovery ilang, dibusak, ukurane utawa rusak pemisahan.

 recover data after hard drive crash

Langkah 2 Cepet hardisk tabrakan

Kene sampeyan mung kudu milih hard drive lan klik "Next" terus.

 recover data after disk crash

Banjur sekat ing hard drive tabrakan bakal katampil ing jendhela. Sampeyan mung kudu milih pemisahan sing arep waras data saka lan klik "Mulai" kanggo mindhai file ilang.

hard drive crash data recovery

Langkah 3 Waras data sawise hard drive kacilakan selektif

Nalika scan iku liwat, kabeh isi ditemokaké ing hardisk tabrakan bakal kadhaptar ing jendhela. Sampeyan bisa mriksa jeneng berkas utawa pratayang ketemu gambar dipriksa carane akeh file ilang bisa njupuk.

Banjur sampeyan mung kudu pilih file sing arep waras lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

recover data from a crashed hard drive

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top