Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane bisa aku Waras Data sawise Disk Ngilangke

Aku Bisa Waras Data sawise Disk Ngilangke

Bisa Waras Data saka dibusak Disk?

Hi all, Aku wis sengaja dibusak hard drive lan saiki aku kuwatir yen aku bakal tau njaluk koleksi sandi musik lan gambar ing hard drive bali maneh. Iku ana apa cara sing aku bisa waras data saka dibusak disk? Wong please bantuan kula!

Aja banget penasaran. Artikel iki persis apa sing perlu kanggo nemokake file ilang saka hard drive dibusak. Dhasar pengakon babagan file ing disk dibusak sing lagi ora bener dibusak ing salawas-lawase. Mung nalika sijine data anyar ing disk bakal file ilang dadi bisa ilang permanen. Iki tegese sampeyan perlu kanggo mungkasi nggunakake hard drive lan njupuk tindakan cepet waras data sawise disk ngilangke.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iki dibusak sarana Recovery data disk apik kanggo sampeyan. Nawakake solusi gampang lan resiko-free kanggo nompo meh kabeh sing ilang saka hardisk dibusak, kalebu gambar, video, file teks, file audio, etc.

Sampeyan bisa njaluk versi nyoba program Wondershare Data Recovery waras data saka dibusak disk saiki. Versi nyoba iki ngijini sampeyan kanggo mindhai disk dibusak kanggo file ilang sadurunge mundhut versi lengkap waras mau.

Download Win Version Download Mac Version

Waras Data sawise Disk Ngilangke ing 3 Langkah

Saiki ayo kang nggunakake versi Windows Wondershare Data Recovery kanggo nindakake dibusak Recovery data disk.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo waras data ilang saka hard drive dibusak

Kowé bakal weruh 3 mode Recovery sawise miwiti Wondershare Data Recovery ing komputer. Nalika kita arep waras data saka dibusak disk, ayo kang pilih "pemisahan Recovery" page.

recover data after disk wipe

Langkah 2 sekat Scan ing disk dibusak

Banjur sampeyan kudu milih disk dibusak lan klik "Next" tombol terus. Program bakal mindai sekat ing disk sing banjur.

recover data from wiped disk

Nalika mindhai pemisahan wis rampung, kabeh sekat ing disk dibusak bakal kadhaptar. Sampeyan mung kudu pilih salah siji saka wong-wong mau lan klik "Mulai" kanggo mindhai kanggo pemisahan ilang ing disk dibusak.

recover lost files from a wiped hard drive

Langkah 3 Waras data saka dibusak disk sing pengin

Sawise mindhai, data dibusak ing disk bakal katampil ing "File type" lan "Path". Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa carane akeh file ilang bisa reclaimed.

Banjur sampeyan bisa menehi tandha file sing arep nompo lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen data mbalekake bali menyang disk dibusak sak Recovery supaya minangka supaya data bakal ditumpuk.

wiped disk data recovery

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top