Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Nindakake Pretec Data Recovery

Carane Nindakake Pretec Data Recovery

Sampeyan bisa Bantuan Me Maneh Data saka Pretec Flash Drive!

Aku tuku Pretec USB flash drive lan disimpen sawetara foto menyang yester. Dina iki nalika aku masang komputer, komputer takon kula kanggo ngowahi format. Aku ora ngerti apa kedaden, nanging aku pancene kudu video sandi bali. Sapa bisa bantuan kula?

Aja padha sumelang! Masalah iku salah siji saka masalah sing paling umum sing kerlip pangguna drive utawa panganggo Kertu memori bisa uga ditemoni. Lan iku temenan gampang kanggo nompo data ilang yen sampeyan duwe Pretec sarana Recovery data apik.

Punika siji apik banget kanggo: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac , karo kang sampeyan bisa kanthi gampang nompo data saka Pretec flash drive utawa waras data saka kertu memori Pretec.

Download versi nyoba Wondershare Data Waras saiki!

Download Win Version Download Mac Version

3 Langkah-langkah kanggo proses Pretec Data Recovery

Kanthi nggunakake khusus iki dirancang Recovery Prectec flash drive lan Pretec alat Recovery kertu memori, sampeyan bakal bisa kanggo nompo akèh ilang, dibusak, format sing bener utawa malah rusak file saka produk Pretec, kayata foto, video, file document, etc.

Saiki ayo kang nindakake Recovery karo Wondershare Data Recovery kanggo Windows.

Langkah 1 Pilih Recovery Mode Miwiti Pretec Data Recovery

Nyambung Pretec flash drive utawa kertu memori Pretec karo komputer lan miwiti Wondershare Data Waras.

Sampeyan bakal kudu milih mode Recovery page. Kene ayo kang njupuk "Lost Gambar Recovery" minangka nyoba.

Wigati: All telung mode Recovery ing antarmuka duwe nang rinci, sampeyan bisa maca wong kasebut kanthi teliti, lan pilih siji suiting paling.

pretec data recovery

Langkah 2 Cepet Pretec Panjenengan Flash Drive utawa Kertu Memori Pretec

Ing langkah iki, Wondershare Data Recovery bakal ndeteksi lan dhaptar kabeh hard drive ing komputer, kalebu siji kanggo Pretec flash drive utawa kertu memori Pretec. Sampeyan mung kudu milih lan klik "Mulai Scan" kanggo miwiti mindhai file ilang.

prectec flash drive recovery

Langkah 3 Waras Data saka Pretec Flash Drive utawa Maneh Data saka Kertu Memori Pretec

Saiki alat bakal nuduhake kabeh data dideteksi ing kategori ing kiwa Window ing. Sampeyan bisa ndeleng jeneng file, banjur pilih file sing perlu lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen data dibalèkaké produk Pretec maneh sawise Recovery.

recover data from pretec memory card

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top