Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Pictures Deleted / Lost

Carane Waras Pictures Deleted / Lost

Iku bisa kanggo waras pictures ilang?

Ana kasalahpahaman antarane wong sing Pictures sapisan dibusak / format / ilang, lagi ilang selawase. Bener, iku salah. Nalika ora sengaja mbusak / fotmat pictures sengaja utawa sengojo, sing gambar ilang ora dibusak permanen. Lagi isih disimpen ing komputer utawa piranti kang dumunung sadurunge. Lagi mung ora diakses utawa katon. Anggere gambar sing ora bakal ditumpuk, iku temtunipun bisa kanggo njaluk wong bali karo piranti lunak Recovery Gambar .

Pro-langkah kanggo bisa dianggep kanggo Recovery Gambar lengkap

Kanggo nambah Recovery Gambar sukses, sampeyan kudu nimbang ing ngisor iki pro-langkah.

> Langsung mungkasi nggunakake disk utawa piranti kang ngandhut / format / gambar dibusak ilang.
> AJA nulis utawa nyimpen data anyar ing disk utawa piranti.
> Telusuri dipercaya lan maca-mung lunak Recovery Gambar digital .

Carane pilih piranti lunak Gambar paling Recovery?

Safety First:  Piranti lunak Recovery Gambar kudu maca-mung non-cilaka. Ora wae damge kanggo gambar.

Panyimpenan Piranti:  Ing digital lunak Recovery Gambar ngirim ndhukung Recovery saka disk utawa piranti ngendi sampeyan ilang foto, kayata komputer, hard disk drive, telpon seluler, kamera digital, USB drive, Memory Stick, etc.

Mundhut Gambar Skenario: mundhut Picture bisa kelakon amarga format, pambusakan, virus inflection, sistem korupsi, Gagal daya, lan kahanan. Dipriksa piranti lunak Recovery gambar sing selecte ndhukung iki.

Pratayang Thumbnail:  Priksa yen ngijini sampeyan kanggo pratinjau pictures sadurunge Recovery. Pratayang ngandhani apa lunak Recovery Gambar bisa nemokake maneh potret ilang.

Wondershare Photo Recovery  utawa Wondershare Photo Recovery for Mac  salah siji saka gambar lunak paling sing cocog kabeh kahanan ndhuwur, dipercaya lan aman. Sampeyan uga bisa golek maneh ilang video lan file audio karo wong-wong mau.

Download free, nginstal lan miwiti piranti lunak Recovery Gambar kanggo Win / Mac mung miturut sistem operasi.

Download Win Version Download Mac Version

Tips: AJA nginstal Wondershare Photo Recovery kanggo pemisahan padha ngendi sampeyan ilang data kanggo Nyingkiri Nibani data asli.

Carane Waras Pictures karo Software Picture Recovery

Kene njupuk Wondershare Photo Recovery kanggo Windows minangka conto.

Sadurunge miwiti, please pilih salah siji saka patang cara kanggo nggawe manawa piranti sing arep kanggo mindhai uga disambungake.

Picture Recovery

Langkah 1. Pilih partisi utawa drive ngendi data ilang located

Digital Picture Recovery

Tips:

1. Wektu mindhai gumantung mode Recovery dipilih.
2. Sampeyan bisa "Ngaso" utawa "Stop" pindai ing agêng-proses. Kanggo asil paling apik, sampeyan kudu ngidini scan kanggo ngrampungake.
3. Sampeyan duwe opsi kanggo nyimpen asil scan sadurungé Recovery foto fokus ing sawayah-wayah tanpa rescanning.

Langkah 2. Preview lan waras foto

Mangerteni data target sing arep waras. Klik 'Waras' kanggo nerusake kanggo antarmuka pilihan panggonan. Utawa klik "Kembali" kanggo bali menyang antarmuka pilihan pemisahan.

Sampeyan bisa pratinjau gambar sadurunge Recovery.
Ing asil scan bakal kadhaptar miturut format file.
Files bisa miturut jeneng, ukuran, digawé lan tanggal wis dimodifikasi iki.
Sampeyan bisa nggunakake file Filter kanggo nelusuri file tartamtu sabenere lan cepet.

Recover Pictures

Langkah 3. Pilih panggonan kanggo nyimpen data dibalekake.

Pilih utawa ketik direktori kanggo nyimpen file mbalekake.

Digital Picture Recovery

Kita Highly suggest sampeyan milih direktori liyane kang beda saka sumber siji, ing ngono iku pungkasanipun bakal Panganggoan data sumber.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top