Kabeh TOPICS

+

Cara Saklawase Busak Kabeh Content Sadurunge Sade iPad Panjenengan?

Nalika sing sade iPad, sampeyan kudu ati-ati banget sing mbusak isi ing iPad. Yen gagal nglakoni, ora mung bakal panganggo anyar bisa ngakses informasi pribadhi nanging ing wektu sing padha, iku arang-arang bisa angel banget kanggo panganggo anyar kanggo nggunakake iPad banget.

Amerga ing 'Golek iPad' fitur, iPad bisa dikunci kanggo nggunakake sakteruse lan iki mesthi kahanan banget kurang apik. Iki kok kita bakal njupuk dipikir ing macem-macem cara kang sing permanen bisa mbusak isi sadurunge sade.

Mateni 'Golek iPad'

Nalika sampeyan lagi looking kanggo ngedol piranti, salah siji saka iku page kang perlu dilakoni kanggo mateni Golek iPad Kula. Ngisor iki gampang langkah kang kudu mèlu.

  • Pindhah menyang app 'Setelan' ing iPad.
  • Kisaran kanggo 'iCloud'.
  • Sampeyan bakal nemokake pilihan, 'Golek iPad'.

delete-ipad-content

  • Mateni.
  • Sampeyan bakal dijaluk ngetik sandhi iCloud.
  • Ketik sandhi kanggo konfirmasi tumindak.
  • 'Golek iPad' saiki bakal kasil dipatèni.

delete-ipad-content

Mbusak kabeh isi lan setelan

Namung ngowahi mati 'Golek iPad' ora cukup sing ngirim uga priksa manawa sing mbusak kabeh isi saka piranti. Supaya apa sing, tindakake langkah iki.

  • Pindhah menyang pilihan 'Setelan' ing iPad.
  • Saka kolom kiwa-tangan, pilih 'Umum'.
  • Ing dhaptar sing ditampilake, gulung menyang ngisor banget lan klik 'Reset'

delete-ipad-content

  • Sampeyan bakal nemokake jendela anyar ing ngendi sampeyan kudu milih 'Busak Kabeh Content Lan Setelan.
  • A kothak dialog anyar bakal mbukak lan sampeyan kudu klik 'Busak' kanggo konfirmasi Sampéyan.
  • Yen sampeyan wis sandhi aktif, sampeyan bakal dijaluk ngetik.
  • Ketik sandhi banjur iPad rauh bakal dibusak lan kabeh data bakal dibusak.

delete-ipad-content

Permanen lan aman mbusak kabeh data karo Wondershare SafeEraser

Nalika langkah ndhuwur iku cantik prasaja lan migunani, sampeyan kudu ngerti yen data dibusak nggunakake cara ndhuwur isih bisa mbalekake. Yen peretas arep, padha bisa waras data dibusak banjur nggunakake aplikasi iku kanggo kabutuhan dhewe. Yen sampeyan arep kanggo mbusak kabeh data permanen lan ninggalake ora tilak saka iku apa, sampeyan kudu nggawe titik kanggo nggunakake Wondershare SafeEraser . Iku dening adoh saka pribadi paling efektif.

box

Wondershare SafeEraser - Jaga Privacy Personal

  • Permanen Busak iPhone Android & Panjenengan kanggo nglindhungi privasi pribadi.
  • Mbusak file dibusak ing iDevices permanen; file dibusak maneh dibalekake.
  • 1-Klik Dhiskusi kanggo ngresiki file ajur lan nyepetake kinerja iDevice.
  • Ora mung ndhukung pictures & video nanging uga ngreksa log telpon, pesen lan liyane.

Kene sawetara fitur kang nawakake.

  • Iku mbantu ing mbusak file permanen ninggalake ora cara kanggo peretas kanggo nyolong data.
  • Sampeyan bisa mulihake piranti menyang negara asli.
  • Iku mbantu ing nyepetke munggah iPad dening njupuk nyisihaken saka file ajur bayangan.
  • Sampeyan bisa mbusak data pribadhi ing ipad, kaya cache safiri, Sajarah safiri, etc.

Yen sampeyan are looking kanggo ngilangke kabeh data permanen saka iPad karo gampang kanggo tindakake langkah, kene ana bab-bab sing perlu dilakoni.

  • Ngundhuh lan nginstal Wondershare SafeEraser ing komputer.
  • Miwiti piranti lunak lan banjur nyambung iPad kanthi nggunakake kabel USB.
  • Piranti lunak bakal ngenali iPad.
  • Ing jendhela utami, sampeyan bakal nemokake pilihan disebut, 'Busak Kabeh data'.

delete-ipad-content

  • Klik ing.
  • Sampeyan bakal nemokake jendela anyar endi sing kudu ngetik 'Busak' ing kothak teks kanggo konfirmasi tumindak.

delete-ipad-content

  • Enteni nganti pambusakan wis rampung.
  • Nalika pambusakan wis rampung, sampeyan bakal nemokake pesen matur sing tugas wis rampung.
  • IPad wis dibusak permanen lan kabeh saiki data ing ahs wis kasil dibusak permanen.

delete-ipad-content

Top