Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Pentax Photo Recovery: Carane Waras Photos from Pentax kamera

Pentax Photo Recovery: Carane Waras Photos from Pentax kamera

Aku Bisa Waras Deleted Pentax Photos kamera?

Hi, I salah dibusak sawetara foto saka Pentax K20D. Aku mung wanted kanggo ngerti yen aku bisa waras saka Pentax K20D utawa saka kertu SD. Aku pancene kudu njaluk fotoku bali lan Mugi wong bisa bantuan kula kemudi ing arah tengen. Thanks.

Bebener bab foto ilang ing kamera Pentax iku sing lagi mung ditandhani minangka data ora bisa diliwati, lan padha bakal sirna ing salawas-lawase nalika lagi ditumpuk dening data anyar ing kertu memori kamera Pentax Panjenengan. Yen sampeyan wis ora digunakake kamera digital Pentax sawise foto padha dibusak, sampeyan bisa mbalekake foto kanthi nggunakake program Recovery foto Pentax.

Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac iku program kuwi sing mbantu sampeyan waras ilang, dibusak, format lan ala foto, video lan file audio saka kamera Pentax utawa kertu memori. Ketoke iku kompatibel karo kabeh Pentax seri kamera digital. Sawijining gampang kanggo nggunakake lan resiko-free fitur nggawe Recovery Pentax foto luwih saka tugas lan gampang.

Download versi nyoba Wondershare Photo Recovery waras foto saka kamera Pentax saiki. Sampeyan bisa mindhai kamera Pentax utawa kertu memori lan pratayang ketemu foto karo versi nyoba iki.

Download Win Version Download Mac Version

3 Langkah Nindakake Pentax Photo Recovery

Aku bakal nggunakake versi Windows Wondershare Photo Recovery kanggo nompo foto saka kamera Pentax. Mac versi nduweni fitur padha banget.

Langkah 1 Instal lan bukak Wondershare Photo Recovery

Nalika mlaku Wondershare Photo Recovery ing komputer, sampeyan bakal njaluk antarmuka karo dhaftar piranti didhukung.

Waras foto ilang saka kamera Pentax, sampeyan mung perlu kanggo nyambung utawa kertu memori karo komputer lan klik "Mulai" kanggo miwiti.

pentax photo recovery

Langkah 2 Cepet kamera Pentax Panjenengan

Kabeh sekat / drive kalebu siji kanggo kamera Pentax bakal kanthi otomatis dideteksi lan katampil dening program.

Sampeyan bisa milih kamera Pentax utawa memori lan klik "Scan" kanggo nelusuri foto ilang ing.

recover photos from pentax camera

Langkah 3 Maneh Photos from Pentax kamera

Sawise mindhai, sampeyan bisa nemokake dibusak Pentax foto kamera saiki. Kabeh potret / video / file audio sing ditemokake bakal dituduhake ing jendhela lan sampeyan bisa pratinjau foto dipriksa carane akeh foto ilang bisa mbalekake saka kamera Pentax Panjenengan.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani gambar sampeyan sing arep nompo saka kamera Pentax lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen kanggo panggonan ing komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen foto dibalèkaké bali menyang kamera Pentax utawa kertu memori supaya data bakal ditumpuk.

retrieve photos from pentax camera

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top