Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Troubleshooting kanggo Patriot Xporter Recovery

Ngatasi masalah kanggo Patriot Xporter Recovery

Carane Maneh Data saka Patriot Xporter Flash Drive

Kula Patriot Xporter 4 GB Flash Drive wis mesthi wis piranti panyimpenan penting ing gesang kawula, nanging dina iku dijenengi minangka disk dipindhah ing komputer lan aku malah ora bisa ngakses. Ana akeh foto terkenal, dokumen lan video ing. Aku pancene pengen ana cara kanggo waras data saka Patriot Xporter flash drive utawa ing paling nggawe flash drive iso digunakke maneh. Akeh bantuan ngormati.

Sanadyan ana alangan karo Patriot Xporter flash drive, sampeyan isih begja sing isih bisa dikenali minangka hard drive ing komputer. Sampeyan bisa teka menyang wilds Internet, lan ana tenan kasempatan apik kanggo njaluk data bali yen sampeyan nemokake Patriot Xporter lunak Recovery data tengen. Punika siji kanggo sampeyan: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Iku recovers kabeh dibusak, ilang, rusak, format sing bener utawa malah data ora bisa diliwati saka Patriot Xporter flash drive: video, audios, foto, gambar, dokumen, lan sapiturute

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Langkah-langkah dening-Guide Nindakake Patriot Xporter Data Recovery

Waras data saka Patriot Xporter flash drive, kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo nyambung Patriot Xporter lan proses klik prasaja karo program iki

Langkah 1 Bukak program lan klik "Next" ing jendhela wiwitan.

patriot xporter recovery

Langkah 2 Kene sampeyan mung kudu milih jinis-jinis file sing arep nompo, banjur klik "Next" kanggo miwiti Recovery Patriot Xporter Panjenengan.

patriot xporter data recovery

Langkah 3 Pilih huruf drive saka Patriot Xporter flash drive lan klik "Next" tombol terus.

recover data from patriot xporter

Langkah 4 Saiki Wondershare Data Recovery siap kanggo nelusuri file ing Patriot Xporter flash drive, klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai.

Wigati: Sampeyan uga bisa milih "Aktifake jero Scan" lan "Aktifake Recovery Raw" opsi banget yen scan biasa ora golek file sing arep waras.

retrieve data from patriot xporter

Langkah 5 Program bakal nampilake isi ketemu ing kategori sawise pindai. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa apa file sing dibalekake utawa ora.

Banjur pilih file Wanted lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer utawa piranti panyimpenan liyane.

Wigati: Mangga ora nyimpen data mbalekake menyang Patriot Xporter flash drive maneh.

retrieve data from patriot xporter

Tips:

1 tutorial iki kanggo Windows kedhaftar. Pangguna Mac bukaken guide versi pengguna Mac kene: Wondershare Data Recovery for Mac user guide

2 Wondershare Data Recovery kompatibel kanggo meh kabeh piranti flash: flash drive, pals drive, usb drive, kertu memori, memori kelet, etc.

3 Anggere file ilang durung ditumpuk dening data anyar, sampeyan bisa njupuk data saka Patriot Xporter flash drive karo program iki.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top