Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras sekat ing Windows / Mac

Carane Waras sekat ing Windows / Mac

Nalika recieving hard disk, kedhaftar rawan kanggo misahake iku dadi sawetara sekat sadurunge nggunakake, kang becik kanggo manajemen data lan maximizes panggunaan saka papan. Uga, kanggo nyimpen data ing sekat kapisah bisa nyegah mundhut data. Nanging, keapesan tansah serangan nalika sampeyan lagi ora siap. Apa sing bakal nindakake yen sampeyan njaluk ilang kabèh pemisahan, tinimbang folder siji utawa document? Ana solusi kanggo nindakake Recovery pemisahan kanggo mbantu njaluk bali kabèh data saka pemisahan sing ilang?

Carane nindakake Recovery pemisahan kanggo Windows utawa Mac?

Ya, ana cara sing bisa mbantu kanggo waras paritions ilang. Bener, iku ora kaya single file utawa folder, iku cukup gampang kanggo ditindhes dening data anyar yen ora nglindhungi uga sawise mundhut. Sekat ilang ora gampang kanggo ditindhes supaya padha bisa njupuk karo kasempatan amba. Kabeh sing perlu punika lunak Recovery pemisahan pinter . Yen sampeyan isih looking for siji, sampeyan bisa nyoba Wondershare Data Recovery  kanggo Windows Recovery pemisahan , utawa Wondershare Data Recovery for Mac yen sampeyan nggunakake Mac OS. Loro-lorone padha bisa bantuan kanggo golek bali sekat ilang rampung lan tanpa mundhut data.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba gratis ngisor iki kanggo mindai sekat ilang lan mriksa data sing disimpen ing wong sadurunge sampeyan mbayar iku.

Download Win Version Download Mac Version

Kene ayo kang nindakake Recovery pemisahan ing Windows karo langkah rinci. Kanggo guide rinci, monggo menyang Recovery pemisahan Mac .

Step1. Pilih mode Recovery

Nginstal lan mbukak ing komputer. Ana rong mode kanggo Recovery data, Wisaya lan Mode Standard. Sampeyan bisa milih siji saka wong-wong mau kanggo nindakake Recovery pemisahan .

partition recovery recovery partition

Wisaya: mode Recovery Iki cukup loropaken kanggo wiwitan, kanggo ana mung rong pitakonan prasaja kanggo pangguna dipriksa jawaban. Banjur program bakal nindakake kabeh kiwa.

Standard Mode: Iku apik kanggo pangguna komputer ngalami. Menehi opsi Recovery beda kanggo kedhaftar kanggo milih saka.

Loro Standard Mode lan Wisaya sing cukup gampang kanggo operate. Kene ayo kang mindhah nerusake karo Mode Standard, lan menyang "pemisahan Recovery" pilihan.

Step2. pilih drive fisik kanggo scan

Sampeyan bisa milih hard drive komputer, utawa hard drive external yen sampeyan arep waras pemisahan ilang saka hard disk drive. Banjur pindhah menyang "Next" kanggo miwiti mindai pemisahan ilang.

restore deleted partition

STEP3. Pilih pemisahan kanggo Recovery

Sawise scan disk, kabeh ilang lan sekat dibalekake bakal katampil. Disavantage punika jeneng pemisahan asli ora bisa ketemu maneh, lan padha wis diwènèhi jeneng anyar. Meh kabeh piranti lunak Recovery pemisahan ora bisa njaluk bali jeneng asli, lan pangarep-arep bisa ditanggulangi cepet. Titik apik sing bisa mbedakake pemisahan sing arep dening ukuran. Sawise milih pemisahan, terus "Mulai" file scan kanggo njaluk bali kabeh data ing pemisahan.

restore lost partition

Step4. Waras pemisahan file

Saiki sampeyan ana kene kanggo waras data ilang ing pemisahan. Yen pemisahan gedhe, iku bakal nggawa sampeyan wektu cukup dawa kanggo mindhai. Sawise pindai, kabeh asil bakal kanthi otomatis diatur ing jinis-jinis file. Sampeyan bisa mriksa kabeh for Recovery, utawa njaluk wong bali selektif.

recover partition

Yen sampeyan wis milih Wisaya kanggo nindakake Recovery pemisahan, sampeyan uga mung perlu kanggo nindakake langkah padha rampung:

1. Mriksa jinis file sing arep waras saka pemisahan ilang, kayata foto, video, dokumen, audio, etc. Sampeyan uga bisa mriksa wong kabeh.

2. Pilih lokasi kanggo mindai. Waras sekat ilang, sampeyan kudu mriksa "Aku ora bisa nemokake sekat sandi".

3. Aktifake scan jero lan milih drive fisik kanggo mindhai.

4. Milih pemisahan ilang sing arep waras lan wiwiti kanggo mindhai data sing disimpen ing.

5. Waras file saka pemisahan ilang.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top