Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Ngoptimalake Windows Registry karo Salah Klik

Carane kanggo Ngoptimalake Windows Registry karo Salah Klik

Apa pendaptaran Windows?

Ing pendaptaran Windows punika database hirarkis sing nyimpen setelan lan opsi ing sistem operasi Microsoft Windows konfigurasi. Iku tansah nambah ing ukuran, amarga sembarang program sampeyan instal nambah tombol kanggo pendaptaran.

Similar to mobil, pendaptaran Windows uga wis panyimpenan dhewe. Nalika kita mbusak sawetara program, kita ora bakal pindhah menyang mbusak setelan sing gegandhengan ing pendaptaran Windows. Nalika ana nginggilaken program, liyane paramèter anyar bakal kui, nalika gedhe-gedhe lawas ora bakal kanthi otomatis dibusak utawa dijamin. Supaya isi bakal nambah liyane lan liyane ing pendaptaran Windows liwat wektu, kang nemu kinerja komputer alon lan alon. Lan kasalahan karo pendaptaran Windows arupa panyebab umum saka Windows tubrukan, pesen kesalahan, lan sapiturute Optimalisasi sistem Windows XP utawa Vista iku wigati kanggo ngramut kesehatan saka komputer.

Carane ngoptimalake pendaptaran Windows karo siji klik?

Kanthi manual nyunting pendaptaran Windows perlu kawruh lan mirip tartamtu file konfigurasi. Pendaptaran ing Windows iku bagéan wigati saka Windows, lan yen iku rusak, kabèh sistem bakal rusak lan banjur iku ora bisa nggunakake.

Supaya nggunakake Pangoptimal pendaptaran program kanggo ngresiki lan ngoptimalake pendaptaran Windows kanthi otomatis bakal cara paling apik, Ngapikake kinerja sistem tanpa nginggilaken hardware larang. Wondershare 1-Click PC Care salah siji kuwi. Iku bisa aman resik, ndandani lan ngoptimalake pendaptaran Windows karo mung siji klik. Sampeyan ora perlu dadi pakar komputer utawa pinter.

Download Win Version

Laporan bakal otomatis bebarengan karo mindhai otomatis, minangka gambar ngisor iki. Sampeyan mung perlu kanggo nindakake siji klik "ndandani SAIKI", lan banjur 1-Click PC Care bakal ngresiki kasalahan pendaptaran redundansi pendaptaran lan ndandani kanggo PC.

optimize registry

Iki mung bagean cilik sing 1-Click PC Care ora. Bebarengan karo iku, 1-Click PC Care uga wis dicenthang komputer kanggo kinerja, stabilitas lan keamanan kabèh diagnosa, lan nyepetake komputer kanthi 300% karo Siji-Klik Tuneup. Sawise iki, iku nawakake Proteksi Real-time kanggo PC kanggo mungkasi saka samubarang isi nyerang menyang komputer. Iku gampang pendaptaran Pangoptimal kanggo nambah kinerja komputer.


Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top