Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Nexus 7 Data Recovery: Waras Nexus 7 Photos / Videos / Music karo Ease

Nexus 7 Data Recovery: Waras Nexus 7 Photos / Videos / Music karo Ease

Yen aku ilang foto saka Nexus 7, carane aku bisa nindakake Nexus 7 Recovery file?

Mbeta Android OS anyar 4.1, Nexus 7 iku salah siji saka tablet Android paling tau. Wis mbayangno sampeyan nampa Nexus 7 minangka hadiah saka kanca lan sing wis dijupuk sawetara foto. Siji dina sampeyan wong dibusak kaleresan. Ing kasus iki, sampeyan bisa uga takon iku bisa kanggo waras foto saka Nexus 7. Lan jawaban mau iku pancen ya.

Wiwit Nexus 7 bisa disambungake karo komputer lan dikenali minangka hard disk, sampeyan bisa nemokake foto dibusak saka Nexus 7 karo bantuan saka program Recovery data. Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac iku sawijining program file undelete Nexus 7 kang khusus sing dirancang kanggo sing waras ilang utawa dibusak foto / video / musik saka Nexus 7 karo ease. Iku program kuat kanggo nemokake file saka sekat ing komputer, hard drive, panyimpenan kertu lan piranti panyimpenan external liyane.

Download versi nyoba Wondershare Photo Recovery banjur miwiti mbalek file dibusak saka Nexus 7.

Download Win Version Download Mac Version

 

3 Langkah-langkah kanggo Recovery Deleted utawa Lost Data saka Nexus 7

Tips: Sadurunge Recovery, please priksa Nexus 7 iki uga disambungake karo komputer. Miwiti program lan sampeyan bakal weruh antarmuka awal. Klik "Mulai" kanggo miwiti proses.

nexus 7 data recovery

Langkah 1 Pilih Nexus 7 kanggo mindhai file ilang

Kabeh hard drive lan piranti panyimpenan external kalebu Nexus 7 bakal kadhaptar ing Wondershare Photo Recovery. Sampeyan mung kudu pilih salah siji kanggo Nexus 7 banjur klik "Scan".

Wigati: Pandhuan iki adhedhasar ing versi Windows saka piranti lunak. Yen sampeyan pangguna Mac, mangga download Wondershare Photo Recovery for Mac.

recover nexus 7 data

Langkah 2 Preview ketemu potret utawa jeneng asli ketemu video / music

Nalika scan iku liwat, kabeh file sing ditemokake bakal kadhaptar ing kategori kaya "Audio", "foto" lan "Video". Sampeyan bisa pratinjau wong utawa file sing arep waras karo jeneng pas saka sudhut tengen ndhuwur antarmuka nelusuri.

Wigati: Sampeyan bisa klik "Simpen scan" kanggo nyimpen asil scan kanggo Recovery sabanjuré.

recover data from nexus 7

Langkah 3 Waras Nexus 7 file lan nyimpen kanggo komputer

Ing langkah iki, sampeyan mung kudu milih direktori kanggo nyimpen file mbalekake.

Wigati: Aja nyimpen file bali menyang Nexus 7 maneh sak Recovery. Yen Recovery bisa gagal.

Tips:

1. Wondershare Photo Recovery nawakake versi nyoba kanggo mindhai Nexus 7 supaya sampeyan bisa mriksa apa program iki tenan nemu apa sing arep waras utawa ora sadurunge Recovery.

2. Yen sampeyan arep kanggo nemokake file document, file arsip, email lan format file liyane, sampeyan bisa uga nyoba Wondershare Data Recovery. Nanging ndhukung Recovery saka macem-macem file.

Nonton tutorial video ngisor

Tips: 1. Aja nyimpen file mbalekake ing kertu sumber, lan milih panggonan liya kayata komputer hard drive.
2. Ajeg serep file larang regane ing kertu memori piranti panyimpenan ing kasus korupsi kertu memori.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top