Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Deleted utawa Lost MXF Videos

Carane Waras Deleted utawa Lost MXF Videos

Bantuan! Carane aku bisa Waras MXF Videos?

Sapa bisa suggest kula program Recovery file sing bisa kanggo nemokake file MXF sing padha dibusak saka hard drive Seagate sandi? Many Thanks!

Bener, sing bisa waras video MXF dibusak saka hard drive karo bantuan saka program Recovery pihak katelu. Apa sing kudu dilakoni kanggo ninggalake hardisk piyambak lan google alat Recovery.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iku program kuwi sing bisa waras dibusak utawa format file MXF saka loro komputer lan piranti panyimpenan external. Iku supaya dipercaya sing mung perlu kanggo miwiti program lan mindhai HDD utawa panyimpenan external piranti, banjur sampeyan bisa waras video MXF selektif.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery page. Iku kompatibel karo loro Windows komputer lan Mac.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake MXF Recovery ing 3 Langkah

Wigati: guide Recovery video MXF iki ditulis kanggo Wondershare Data Recovery kanggo Windows. Yen sampeyan pangguna Mac, mangga download versi Mac.

Langkah 1 Pilih Recovery Mode

Sawisé miwiti program, sampeyan bakal weruh jendhela sing nuduhake 4 mode Recovery. Waras video MXF dibusak, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Recovery" mode.

Wigati: Mangga ora nginstal Wondershare Data Waras ing pemisahan ngendi sing arep waras file MXF saka.

mxf recovery

Langkah 2 pemisahan Scan utawa Storage njaba Piranti Where MXF File Panjenengan sing dibusak

Sawise milih mode Recovery, kabeh sekat lan piranti panyimpenan disambungake ing komputer bakal katampil. Sampeyan mung kudu milih siji tengen lan banjur klik "Mulai" kanggo mindhai file MXF ilang.

Wigati: "Aktifake jero Scan" cumawis banget, nanging njupuk wektu maneh.

recover mxf videos

Langkah 3 Preview Names Original saka Found MXF File lan Waras wong Selectively

Sawise pindai, kabeh cacahé ono, kalebu video MXF bakal kadhaptar ing kategori utawa ing dalan. Sampeyan bisa pratinjau jeneng asli wong-wong mau supaya dadi dipriksa apa sing wanted file MXF wis ketemu utawa ora.

Pilih sing file MXF sing arep waras lan banjur klik "Waras" kanggo nyimpen partisi lokal.

Wigati: Mangga ora nyimpen video MXF mbalekake partisi utawa panyimpenan piranti asli sak Recovery, digunakake padha bisa ditindhes.

recover deleted mxf videos

Kesimpulan:

Siji bab sing kudu ngerti iku file MXF mbusak utawa format sing ora dibusak permanen sadurunge kang bakal ditumpuk dening data anyar. Sampeyan bisa nompo yen sampeyan wis ora sijine file anyar menyang folder asli ing piranti komputer utawa panyimpenan karo lunak Recovery MXF kaya Wondershare Data Recovery.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top