Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > MPG Gambar Recovery

MPG Gambar Recovery

Q: Aku disimpen persil saka film favorit ing komputer, lan siji dina aku format pemisahan ngendi aku disimpen sing film sawise serep. Nanging mengko aku nemu file MPG ora bisa dibukak lan ana uga soko salah karo nransfer. Aku kepingin weruh yen ana cara dipercaya kanggo njaluk bali film video MPG.

MPG iku salah siji saka format file video sing paling populer, lan kita bisa nyimpen persil saka file MPG ing komputer. Nalika sawetara masalah tansah kasil ing mundhut data ing komputer kita utawa piranti liyane, iku perlu kanggo gawe serep kabeh data penting ing rutin supaya mundhut data.

Yen sampeyan wis dibusak, format, ilang utawa file MPG diliwati, lan sampeyan lali kanggo nyalin wong utawa serep iku ora bisa diliwati. Aja gupuh minangka sampeyan bisa nindakake Recovery file MPG. Wondershare lunak Recovery foto wis dirancang kanggo sampeyan nemokake file MPG gampang lan luwih irit. Download versi tengen lunak Recovery foto kene, banjur tindakake langkah kanggo nemokake file MPG ing Windows. Langkah-langkah kanggo nindakake ing Mac padha.

Download Win Version Download Mac Version

Piye carane MPG Recovery file?

Sepisanan nginstal lan miwiti piranti lunak Recovery file MPG. Priksa manawa medium panyimpenan iki uga disambungake menyang komputer. Piranti lunak iki sampeyan ndhukung waras video MPG saka piranti beda kaya driver USB, piranti panyimpenan massa lan driver hard internal etc.

MPG recovery

Langkah 1: Pilih pemisahan ngendi sampeyan file MPG ilang saka

Saka dhaptar logika drive kene, milih siji pemisahan saka kang file MPG ilang Panjenengan nemokake, banjur klik "Scan" tombol kanggo miwiti mindhai.

recover MPG

Wigati: Pilih "Filter Pilihan" kanggo Pick metu format MPG mung, minangka fungsi iki mbantu ngurangi wektu mindhai lan luwih irit nemokake file MPG ilang. Sabanjure, klik "Scan" tombol.

recover MPG files

Langkah 2: Golek file MPG ilang

Nalika scan iku liwat, file MPG ilang bakal kadhaptar ing folder sing bisa ndeleng saka sisih kiwa saka gambar ing ngisor iki. Pilih sing arep waras. Sabanjure, klik "Waras".

recover cr2

Tips:

1. Ketik jeneng berkas utawa Nyaring asil panelusuran sabenere golek file MPG ilang ing wektu cendhak.

2. Sampeyan bisa "ngaso" utawa "mungkasi" sak suwene proses mindhai nalika sampeyan njaluk file MPG ilang lan arep rectrieveit langsung. Banjur sampeyan bisa terus proses mindhai yen perlu.

3. Klik "Simpen Scan" tombol kanggo nyimpen asil mindhai supaya sampeyan bisa terus mbalek maneh file MPG ing sembarang wektu sing kaya.

Langkah 3: Pilih folder lokal kanggo nyimpen file MPG 

Pilih folder lokal ngendi sing arep kanggo nyimpen file MPG mbalekake, banjur klik "Waras". Kene kita Highly Rekomendasi sing kanggo milih lokasi saka sekat sumber ngendi sampeyan mundhut file MPG.

MPG recovery

Kene iku, pungkasanipun ilang file MPG Panjenengan bali bebarengan maneh! Luwih luwih, lunak iki sampeyan ndhukung waras ora mung video, nanging uga foto lan musik ing macem-macem piranti beda.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top