Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Waras Deleted File saka Motorola Cell Phones

Carane Waras Deleted File saka Motorola Cell Phones

Carane aku bisa nindakake Motorola Atrix foto Recovery?

Aku sengaja dibusak sawetara potret (bebarengan karo sawetara video) saka Motorola Atrix (TM) 4G telpon Android sandi. Ana wae cara kanggo waras? Media iki padha mung dijupuk sawetara wektu kepungkur lan aku dipencet tombol delete carelessly. Padha banget larang regane lan tegese kathah kanggo kula, please bantuan kula!

Sampeyan kudu kamungkinan gedhe kanggo waras potret lan video dibusak saka telpon Motorola seluler. Sing gambar lan video sing isih ing kertu memori saka telpon, mung ora katon. Lagi nunggu ditindhes dening gambar utawa video anyar, lan banjur musna ing salawas-lawase.

Njaluk program Recovery ponsel Motorola sadurunge apa liya. Here're pribadi dianjurake: Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac , loro kang ngaktifake sampeyan waras foto, video lan file audio saka ponsel Motorola, ora prakara lagi dibusak, format sing bener utawa ilang amarga alasan liyane. Karo mung 3 langkah, sampeyan bisa njaluk kabeh maneh karo nul mundhut kualitas.

Pilih versi nengen kanggo komputer panjenengan ing ngisor iki, lan njupuk cobi free!

Download win version Download mac version

Wigati: Mangga ora nggunakake telpon kanggo njupuk gambar utawa video anyar saiki, lan nindakake Motorola Recovery ponsel sanalika bisa.

Carane waras foto dibusak, video saka telpon seluler Motorola

Njupuk versi Windows minangka conto. Ayo kang nyoba iku langkah dening langkah bebarengan.

Step1. Nginstal lan mbukak program ing komputer

Kanggo miwiti, nyambungake telpon seluler Motorola komputer. Banjur nginstal lan mbukak alat Recovery ponsel Motorola, lan sampeyan bakal oleh jendhela utami inggih punika. Klik "Mulai" terus.

motorola mobile phone recovery

Step2. Pilih telpon seluler Motorola lan wiwiti mindhai

Pilih huruf drive sing diutus kanggo telpon seluler lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ilang ing telpon.

recover files from motorola mobile phone

STEP3. Preview lan mari dibusak foto, video saka Motorola ponsel

Sawise pindai, sampeyan bakal ing ngarep saka dhaftar kabeh file media dibalekake diklasifikasikaké dadi telung jinis-jinis file kaya audio, video lan foto. Sampeyan bisa pratinjau lan mriksa wong siji, lan waras kabeh karo siji klik pungkasanipun.

recover lost pic from motorola mobile phone

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing telpon seluler waptric maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Video tutorial saka Motorola photo Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top