Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane pindhah OS kanggo Hard Drive New Tanpa reinstalling

Carane kanggo pindhah OS kanggo Hard Drive New Tanpa reinstalling

Masalah

Njaluk sing luwih gedhe hard drive anyar, lan arep ngganti siji lawas cilik saka komputer, nanging ora arep discard hard drive lawas bebarengan karo sistem operasi. Carane aku bisa langsung pindhah OS kanggo hard drive anyar tanpa reinstalling iku?

Solusi

Karo program sistem pindah operasi, sampeyan bisa mindhah OS saka siji drive liyane. Wondershare  WinSuite 2012  jenis kuwi sarana sing bisa mbantu kanggo sampeyan pindhah sistem kabèh, kalebu file hided, lan iku ora bisa dipindhah kanthi manual. Sampeyan bisa njaluk sistem sadurungé ing hard drive anyar tanpa owah-owahan, kalebu setelan pribadhi.

Sasampunipun mundhut program, sampeyan bakal njaluk link download saka Wondershare. Ngundhuh lan nginstal ing komputer apik-apa. Banjur tindakake langkah ing ngisor iki kanggo pindhah sistem operasi kanggo hard drive anyar.

Step1. Miwiti program

Mbukak program ing komputer sawise masang iku. Pilih "Disk Management" lan sampeyan bakal oleh antarmuka minangka Kaca. Supaya pindhah OS, klik "Klone Salah pemisahan" lan pindhah menyang langkah sabanjure.

copy partition

Step2. Pilih pemisahan sumber

Saiki, pilih pemisahan sorce ngendi OS sadurungé locates, lan klik "Next" terus.

partition copy

STEP3. Pilih pemisahan panggonan

Banjur, milih hard drive anyar minangka pemisahan panggonan. Saiki, sampeyan bisa miwiti kanggo pindhah sistem operasi kanthi ngeklik "Next".

copy recovery partition

Step4. Mulai pindah OS kanggo hard drive anyar

Nalika OS pindah diwiwiti, data ing hard drive anyar, yen ana, bakal ditumpuk. Yen sampeyan manawa kanggo terus, penet "Ya" kanggo nerusake. Yen sampeyan arep kanggo serep data, mbatalake karo "Ora" lan apa mengko.

copy boot partition

Nalika migration rampung, bakal ana "Kasil kloning!" pop-up message, lan sampeyan wis rampung!

Ngerti liyane babagan Wondershare WinSuite 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top