Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Nindakake MicroNet Data Recovery

Carane Nindakake MicroNet Data Recovery

Aku Bisa Waras Data saka Hard Drive MicroNet njaba?

Uga, please bantuan kula. Aku kudu waras data saka MicroNet USB flash drive saiki. Aku duwe 16GB MicroNet USB flash drive, kang disimpen akeh file karya terkenal. Esuk iki bocah sandi format tanpa nggawe serep. Saiki kabeh file kawula ical. Aku pancene pengin wong bisa bantuan kula kanggo njaluk file sandi bali. Many thanks.

Sugeng. Tutorial iki kabeh apa sing kudu waras data saka MicroNet USB flash drive utawa hard drive external. Bener, file ilang isih ing USB drive MicroNet Panjenengan. Padha mung bisa diliwati, lan mung nalika data anyar ing USB drive MicroNet Panjenengan overwrites mau bakal padha sirna ing salawas-lawase. Sampeyan bisa nemokake program Recovery data MicroNet ing Internet kanggo mbantu.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iku program kuwi sing ngijini sampeyan kanggo waras data saka MicroNet hard disk drive utawa waras data saka MicroNet USB flash drive, ana prakara data iki ilang amarga saka pambusakan, korupsi, format piranti utawa malah sistem kesalahan. Sampeyan bisa gampang waras kabeh mabur saka piranti panyimpenan MicroNet, kayata video, file audio, gambar, file document, etc.

Mangga ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery kanggo nemokake file ilang saka piranti panyimpenan MicroNet saiki!

Download Win Version Download Mac Version

3 Langkah Nindakake MicroNet Data Recovery

Saiki aku arep kanggo pitutur marang kowe carane waras data saka piranti panyimpenan MicroNet karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Pangguna Mac bisa proses Recovery ing langkah-langkah kang padha karo versi Mac banget.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti MicroNet Recovery data

Nalika launched Wondershare Data Recovery ing komputer, sampeyan bakal weruh 3 mode Recovery ing jendhela wiwitan sawijining.

Recovery ilang, dibusak, format sing bener utawa rusak file saka piranti panyimpenan MicroNet, ayo kang njupuk "Lost Gambar Recovery" mode minangka nyoba.

micronet data recovery

Langkah 2 Cepet piranti panyimpenan MicroNet Panjenengan

Saiki sampeyan mung kudu milih huruf drive piranti panyimpenan MicroNet ing jendhela lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai kanggo data ilang.

Pilih "Aktifake jero Scan" pilihan yen file padha ilang amarga format.

Wigati: Mangga priksa manawa piranti panyimpenan MicroNet bisa uga-karo komputer.

recover data from micronet storage device

Langkah 3 Waras data saka MicroNet USB flash drive / hard drive external

Kabeh file ditemokaké ing piranti panyimpenan MicroNet bakal ditampilake ing jendela program kang. Sampeyan mung kudu tandhani file sing arep waras lan klik "Waras" tombol ing jendhela nyimpen kanggo komputer.

Wigati: Mangga ora supaya data mbalekake bali menyang piranti MicroNet sak Recovery.

recover data from micronet storage device

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top