Kabeh TOPICS

+

Carane waras data saka kertu memori kanthi pribadi Recovery kertu memori online

Saiki, ana akeh pribadi Recovery kertu memori online sing wis flooded industri. Karo kompetisi kuli kuwi, perusahaan sing nyoba metu-saingan saben liyane supaya duwe nuduhake cekap ing pasar. Karo akeh perusahaan ngakoni yen produk sing iku high quality, dadi ngengkel nalika dealing with produk iki. Katon metu kanggo apik lan dipercaya alat online Recovery kertu memori kanggo mbantu njupuk file.

Masalah pinanggih nalika nggunakake kertu memori

  1. Kasekengan kertu diakoni déning komputer, kamera digital utawa sel telpon.
  2. Mundhut data minangka asil saka kertu memori kang disambungake menyang komputer kasebut.
  3. Gambar masalah Nyalin. Kadhangkala obah program utawa data saka kertu lawas siji anyar uga masalah hak cipta amarga.

Ana wae alat Recovery kertu memori online?

Ya, ana macem-macem pribadi Recovery kertu memori online. Pribadi paling umum Recovery data online kalebu

i. 7-Data Recovery Software

memory-card-recovery-online

ii. Kertu Recovery Pro

memory-card-recovery-online

iii. PhotoRec

memory-card-recovery-online

iv. Waras lunak File Kula

memory-card-recovery-online

Cacat nggunakake pribadi online waras data pribadi

Malah sanadyan pribadi online apa karya apik tenan saka mbalek data ilang, pribadi uga duwe sawetara drawbacks ing tangan sanèsipun. Kene sawetara saka ing watesan saka nggunakake pribadi online waras data pribadi.

  • a. Keamanan lan privasi data. Nalika ngomong data pribadi utawa penting lan Internet, pitakonan privasi lan keamanan data nerangake atine. Informasi rahasia lan sensitif bisa trocoh mangkono panggolekan perusahaan utawa individu menyang jeopardy.
  • b. Kontrol Limited dening pangguna. Pengguna wis kontrol kurang eksekusi lan fungsi loro hardware lan software wiwit layanan lan aplikasi sing ana online.
  • c. Kerentanan data. Pribadi online ngrugekke kanggo peretas lan kedhaftar angkoro. Yen mesin sing digunakake kanggo nyimpen data ciloko nerbitake keamanan utawa serangan, bisa mimpin kanggo bocor informasi akeh individu.

Alternatif paling apik kanggo piranti lunak Recovery kertu online

Ana akeh lunak Recovery data sing wis flooded pasar. Pitakonan piranti lunak sing paling lan dipercaya kanggo Recovery data? Wondershare Data Recovery ( kanggo Mac ) wis liwat wektu buktiaken dadi apik lan efektif piranti lunak kanggo mbalek data. Lunak ahli dirancang kanggo ngidini kanggo ease lan kacepetan cepet ing mbalek data. Wis papat mode Recovery; ilang Recovery file, Recovery mentahan, Recovery resume lan Recovery pemisahan.

Wondershare Data Recovery Ora mung digunakake kanggo waras data nanging uga foto, pesen, arsip, file musik lan video. Menapa malih, lunak kuat iki bisa digunakake kanggo waras mundhut data amarga kanggo macem-macem alasan kalebu format, mlebu virus, lan panggunan kang ora wigati piranti, disengojo utawa pambusakan unintentional.

Recovery data cepet lan sampeyan bisa pratinjau file sadurunge mbalek maneh. Wondershare Paket paling apik kanggo sampeyan, awit iku ndhukung macem-macem format lan nawakake pilihan nyoba gratis kanggo sampeyan.

Carane waras dibusak utawa ilang file nggunakake Wondershare Data Recovery

Kanggo nemokake file ilang, download Wondershare Data Recovery salah siji kanggo Windows utawa Mac pilihan basing ing piranti komputerisasi. Nginstal lan miwiti mbukak ing komputer. Ora instal piranti lunak ing disk utawa kertu ngendi sing ilang file kita. Kene sing nuntun langkah-langkah kanggo mbantu waras file dibusak

Langkah 1 Pilih mode Recovery

 Mbukak program lan pilih mode Standard. Sampeyan bisa seneng nggunakake mode Recovery Wisaya . Kabeh file ilang amarga pambusakan lan Mbusak nggunakake Daur-ulang bin Gambar Recovery Lost. Pemisahan Recovery revives kabeh data ilang digandhengake karo pembagian. Yen loro mode gagal nggunakake Recovery Gambar Raw kanggo revive kabeh folder ing kertu Sd tanpa tetandan. Yen sampeyan wis ngaso Recovery sampeyan bakal klik ing Recovery Resume.

memory-card-recovery-online

Langkah 2 Pilih jinis file

 Kene, pilih jinis file sing pengin sing padha bisa mbalekake. Sampeyan uga bisa milih Kabeh jinis-jinis file yen arep kabeh file bakal njupuk. Klik ing Sabanjure tombol ing sisih tengen kanggo nerusake karo Recovery berkas.

memory-card-recovery-online

Langkah 3 Pilih lokasi

Nuduhake lokasi ing ngendi sampeyan ilang file. Sampeyan bisa milih komputer Kabèh yen sampeyan ora yakin lokasi file padha dibusak. Klik ing Sabanjure kothak dialog terus.

memory-card-recovery-online

Langkah 4 Scan file ilang

Ing langkah iki sampeyan bisa Aktifake jero Scan , Gambar Recovery Raw utawa sampeyan bisa mung ditolak lewat lan klik Mulai. Kanggo nemokake file ilang amarga format pilih jero scan. Nanging yen sampeyan maksud kanggo nompo file ilang nalika ago Gambar Recovery Raw bakal bisa paling.

memory-card-recovery-online

Langkah 5 Preview lan waras file ilang

Pratinjau asil scan lan dipriksa apa kabeh file sing wanted bali wis mbalekake. Asil scan ditampilake ing syarat-syarat jinis-jinis file lan gambar bisa katon. Pilih file tartamtu sing kokkarepaké dibalekno asline banjur klik ing Mulihake kothak dialog.

memory-card-recovery-online

Kabeh file sing dipilih bakal pungkasanipun bakal dibalèkaké sawise sawetara menit. File mbalekake ngirim ora bisa disimpen ing lokasi sadurungé ngendi mundhut file wonten.

Didhukung kabeh jinis kertu lan jinis-jinis file dening Wondershare

Wondershare Data Recovery Ndhukung macem-macem format file. Nanging, jinis file sawetara iku ndhukung kalebu:

  1. Video
  2. Audio
  3. Pesen lan email
  4. Photo
  5. Archives
  6. Dokumen

Sawetara jinis kertu didhukung dening Wondershare kalebu

  • a. Zip disk

    memory-card-recovery-online

  • b. Kertu Multimedia (MMC)

    memory-card-recovery-online

  • c. Kompak Flash card (CF)

    memory-card-recovery-online

  • d. Ngamanake kertu Digital (SD)

    memory-card-recovery-online

Ing baris ngisor ana akeh pribadi Recovery kertu memori online. Alat mupangati wiwit bantuan waras file penting. Nanging, pribadi online sing watesan ing syarat-syarat keamanan data pribadi amarga peretas lan kedhaftar angkoro.

Top