Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > MBR Recovery: Carane Ndandani Masalah MBR

MBR Recovery: Carane Ndandani Masalah MBR

Master Boot Rekam (MBR) punika bab page PC katon ing nalika sampeyan miwiti munggah, minangka iki ngandhani iku ngendi sistem operasi iki dumunung. Yen tindakan dadi awry karo ngrekam iki, OS ora bakal bisa kanggo miwiti lan sampeyan ora bakal bisa ngakses wae data ing PC.

Masalah MBR

Sampeyan bisa ngomong nalika ana masalah karo MBR ing PC, awit kowé bakal njaluk pesen kesalahan tartamtu di buwang metu ing sampeyan sing khas saka masalah iki, kayata "Gagal Boot: System halted", "meja pemisahan salah", etc. Genti-genti, sampeyan bisa ngadhepi karo mung layar blank lan ora ana tèks ing kabeh.

Carane kanggo nyegat masalah MBR karo Master Boot Rekam Recovery

Sampeyan uga kudu mriksa sing ana drive external disambungake sing PC bisa nyoba kanggo boot saka. Yen kabeh cara gagal, ing MBR kudu didandani. Yen sampeyan salah siji sing jiwo nyoto sing nindakake serep biasa sistem, banjur iki ora masalah, amarga sampeyan bakal duwe disk Recovery siap ngulungake kanggo urip maneh saka.

Yen sampeyan ora duwe disk repair kasedhiya, banjur Wondershare CD LiveBoot 2012 pilihan sing paling apik sabanjuré Recovery MBR .

Maca tutorial minangka Kaca sarta nglakonana kaya iku nuntun sampeyan.

Step1. Diobong bootable CD / USB drive

Sawise nginstall LiveBoot, mbukak lan bakal ana Wisaya nuntun sampeyan nggawe USB drive bootable utawa CD langkah dening langkah. Apa sampeyan kudu nindakake iku kanggo njupuk USB drive kothong utawa CD, lan masang menyang komputer. Sawisé iku, sampeyan kudu diobong.

Yen sampeyan arep kanggo nggawe iku obaran dening wong liya, sampeyan bisa nyuwun salah siji saka Wondershare bebarengan karo urutan LiveBoot Panjenengan.

mbr recovery

Step2. Boot komputer saka Boot USB / CD

Pasang USB drive digawe bootable utawa CD kanggo komputer, miwiti lan milih kanggo boot saka LiveBoot. Ing awal wiwitan, klik F12 kanggo nyetel booting komputer saka USB utawa CD-ROM, banjur sampeyan bakal njaluk menu boot iki.

mbr recovery software

STEP3. Nindakake Recovery MBR

Nalika ngakses kanggo lingkungan boot, temokake LiveBoot lan klik "Windows Recovery", ngendi sampeyan bisa nemokake "MBR Recovery" ing menu sisih kiwa. Ana sampeyan kudu klik ing "MBR Recovery" tombol kanggo ngrampungake Recovery Master Boot Rekam .

master boot record recovery

Nalika Recovery MBR rampung, mung njupuk metu USB drive bootable utawa CD, lan miwiti komputer biasane dipriksa sistem operasi.

Alasan nyebabake kasalahan MBR

Ana rong alasan apa sing bisa njaluk kasalahan iki. Komputer bisa nyoba kanggo boot dhewe saka disk sing mung ora bootable, utawa ana uga masalah karo MBR utawa file related sawijining boot. Kanggo ndandani kasalahan MBR, sampeyan bisa nyoba lan mulihake sistem saka sadurunge disimpen titik mulihake ing ngisor njedul layar. Yen ora utawa sing ora duwe file serep, sampeyan kudu nggunakake piranti lunak Recovery MBR waras iku.

Ngerti liyane babagan Wondershare LiveBoot Boot CD

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top