Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > MacBook Pro Recovery: Carane Waras Data saka MacBook Pro

MacBook Pro Recovery: Carane Waras Data saka MacBook Pro

Punika MacBook Pro Data Recovery Bisa?

Hi everyone, sandi MacBook Pro (17 ") dipateni ing dadakan sawetara jam kepungkur. Nalika aku rebooted aku temen maujud kabeh saka GB folder lan file 15 sing disimpen ing hard drive Pro MacBook disebut DATA padha ilang. Aku ora duwe serep banget. Iki file banget terkenal kanggo kula. Apa ana cara kanggo waras folder ilang lan file? Aku bakal appreciate iku akeh banget yen sampeyan bisa ngomong cara. Best regards.

Sing pemikiran piye carane kanggo waras data sing wis ilang saka MacBook Pro Panjenengan. Aku bakal nuduhake sampeyan solusi prasaja kene wiwit sampeyan ora duwe serep data ilang. Bebener Jeksa Agung bisa ngetokake mundhut data sing file ilang wis ora dibusak dening sistem langsung. Padha mung bisa diliwati ing Macbook pro nganti file anyar Panganggoan papan padha dikuwasani. Iki tegese file dibusak isih ana lan sampeyan bisa kanthi gampang nompo karo MacBook lunak Recovery data Pro. Alat aman lan gampang kanggo nggunakake performs MacBook Pro Recovery ing cara efektif lan efisien. Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery saka ngisor.

Kene aku humbly nyaranake Wondershare Data Recovery for Mac kanggo sampeyan. Aplikasi iki bisa waras kabeh file sing wis dibusak utawa ilang saka MacBook Pro, kalebu video, gambar, file audio, email, file document, lan sapiturute alat iki mung bakal mindai Ma cBook Pro volume lan nompo kabeh ilang, format , dibusak lan rusak file saka iku.

Download Mac Version

Nindakake Data Recovery MacBook Pro ing 3 Langkah

Langkah 1 Instal Wondershare Data Recovery for Mac ing MacBook Pro lan mbukak

Sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka gambar ngisor iki, kang nampilake dhaptar opsi Recovery kabeh sing kasedhiya karo pandhuan.

Kanggo nemokake dibusak, format sing bener utawa ilang data saka MacBook Pro, sampeyan bisa njupuk "Lost Gambar Recovery" minangka nyoba.

Wigati: Mangga ora nginstal aplikasi ing volume sing file padha ilang saka.

macbook pro recovery

Langkah 2 Pilih volume kanggo mindhai file ilang

Program saiki bakal ora dhaftar kabeh volume / sekat ing MacBook Pro. Sampeyan mung kudu milih siji tengen lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ilang.

Nalika sampeyan bisa ndeleng ing jendhela program, sampeyan duwe sawetara opsi kanggo milih, kayata "Pilih Gambar Koleksi", "Aktifake jero Scan" lan "Pilih Mindhai System berkas". Sampeyan bisa nggawe kaputusan sing pengin. "Aktifake jero Scan" migunani nalika data iki ilang amarga format.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras piranti panyimpenan external data ilang karo MacBook Panjenengan Pro, please priksa manawa iku bisa uga nyambung menyang.

macbook pro data recovery

Langkah 3 Waras file dibusak ing MacBook Pro

Sawise pindai, kabeh isi sing ditemokake bakal dituduhake ing folder ing jendhela program. Panjenengan bisa mriksa cara akeh file sing bakal bisa waras karo jeneng file asli. Banjur sampeyan mung kudu pilih file iki sampeyan kudu lan kenek "Waras" tombol kanggo nompo.

Sampeyan bakal dibutuhake kanggo pilih panggonan kanggo supaya wong banjur. Tinggal pilih volume anyar kanggo nyimpen supaya minangka supaya data bakal ditumpuk.

data recovery macbook pro

Download Mac Version

Carane Waras Data saka tabrakan MacBook Pro

Kita wis katon akeh MacBook kasus mundhut data Pro sing disebabake dening piranti kacilakan utawa Gagal hard drive. Ana uga solusi kanggo iku:

Sampeyan bisa teka menyang pusat layanan resmi kanggo njaluk MacBook Pro Panjenengan tetep. Sadurunge sing, sing bisa narik MacBook Pro SSD metu lan disambungake karo Mac liyane. Yen iki apik karo sing Mac, data bakal maca. Nanging yen data ora iki maca, sampeyan uga bisa nyoba Wondershare Data Recovery ing Mac kanggo waras data saka MacBook Pro hard drive banget.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top